search
ΣΑΒΒΑΤΟ 11.05.2024 13:09
MENU CLOSE

Μπρουκ Σιλντς: Η αποκάλυψη για την πρώτη της ερωτική επαφή – «Μετάνιωσα, έφυγα από το δωμάτιο γυμνή» (Video)

04.04.2023 12:19
mproyk-silts-new

Στην πρώτη της σεξουαλική επαφή αναφέρθηκε η Μπρουκ Σινλτς στο ντοκιμαντέρ «Pretty Baby: Brooke Shields», αποκαλύπτοντας ότι μετάνιωσε που έζησε αυτή την εμπειρία.

Το εν λόγω ντοκιμαντέρ προβάλλεται τώρα στο Hulu και η ηθοποιός θυμάται ότι εκείνη τη νύχτα έφυγε «γυμνή» από το δωμάτιο.

«Ήθελα περισσότερη αγάπη»

«Ήθελα στη σχέση περισσότερη αγάπη και δέσμευση. Έπρεπε να μάθουμε ο ένας στον άλλον για τον άλλον» αναφέρει, επισημαίνοντας ότι αν και τότε η ίδια δεν κατάλαβε την αντίδρασή της στο σεξ, τώρα συνειδητοποιεί ότι ένιωσε «λυπημένη και μετανιωμένη που έχασε την ευκαιρία να κατανοήσει την προσωπική της σεξουαλικότητα».

«Αισθάνομαι άσχημα γι’ αυτό το κορίτσι. Ήταν αρκετά μεγάλη για να αποκτήσει το σώμα της πραγματικά. Και… απλά δεν μπορούσα να φτάσω εκεί εκείνη τη στιγμή» προσθέτει.

Πριν από τη σχέση της με τον Κέιν, η Σιλντς είχε σεξουαλικοποιηθεί ως παιδική σταρ. Συγκεκριμένα, έπαιξε μια πόρνη στην ταινία Pretty Baby το 1978 σε ηλικία 11 ετών και εμφανίστηκε σε γυμνές σκηνές στην ταινία The Blue Lagoon τρία χρόνια αργότερα, κάτι που όπως έχει πει από τότε «δεν θα επιτρεπόταν» τώρα.

«Η πιο διάσημη παρθένα στον κόσμο»

Το μοντέλο χαρακτηρίστηκε, μάλιστα, ως «η πιο διάσημη παρθένα στον κόσμο» όταν έγραψε στα απομνημονεύματά της “On Your Own” το 1985 ότι δεν είχε κάνει ακόμα σεξ, μια αποκάλυψη για την οποία αργότερα μετάνιωσε.

«Ήταν, εκ των υστέρων, λίγο λάθος μου να μιλήσω τόσο ανοιχτά για την παρθενιά μου, γιατί ποτέ δεν με άφησαν στην ησυχία μου» είχε πει στο “Now What? With Brooke Shields” τον Νοέμβριο του 2022.

Εκτός από τα πολλαπλά «γράμματα παιδιών που τη θαύμαζαν» οου λάμβανε στα οποία της ζητούσαν συμβουλές για να κάνουν σεξ με τους συντρόφους τους, η Σιλντς βομβαρδιζόταν επίσης με «ανατριχιαστικές» ερωτήσεις από άνδρες.

«Το να βρεθώ στη γραμμή του πυρός σε τόσο νεαρή ηλικία με αυτόν τον τρόπο, μου έδωσε μια ανθεκτικότητα και με έβαλε σε θέση να είμαι έτοιμη για οτιδήποτε σε αυτόν τον χώρο, ο οποίος μπορεί να είναι δύσκολος» τονίζει.

Στο νέο της ντοκιμαντέρ, η Σιλντς μιλά με ειλικρίνεια τόσο για τη σεξουαλικοποίηση που αντιμετώπισε, όσο και για τον βιασμό της στα 20 της χρόνια.

Οι κόρες της δεν γνώριζαν

Οι κόρες της Σιλντς Rowan, 19 ετών, και Grier, 16 ετών – δεν γνώριζαν τίποτα και πληροφορήθηκαν τα εν λόγω περιστατικά από το ντοκιμαντέρ.

«Είχα πρόβλημα μαζί τους… επειδή θύμωσαν που δεν τις ενημέρωσα για όλα», δήλωσε η Σιλντς στο People. «Αλλά είναι περιττό να πω ότι άνοιξε και κάποιες άλλες συζητήσεις» πρόσθεσε.

Το «Pretty Baby» έκανε πρεμιέρα χθες στο Hulu.

Διαβάστε επίσης:

Αλέξανδρος Μπουρδούμης – Λένα Δροσάκη: Χώρισαν μετά από 3 χρόνια γάμου (Video)

Σμαράγδα Καρύδη: Δοκίμασε πατατάκια με γεύση… γεννητικών οργάνων – Πώς αντέδρασε το Twitter! (Video)

Νέες βιοψίες για τον Χιου Τζάκμαν – Η συγκινητική έκκληση στο Instagram (video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 11.05.2024 13:09