search
ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 05:17
MENU CLOSE

Σμαράγδα Καρύδη: Δοκίμασε πατατάκια με γεύση… γεννητικών οργάνων – Πώς αντέδρασε το Twitter! (Video)

04.04.2023 11:09
karidi-new

Για τη σειρά «IQ 160» όπου πρωταγωνιστεί, αλλά και για την αποχή της από την τηλεόραση μίλησε η Σμαράγδα Καρύδη.

Καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, «The 2Night Show», η ηθοποιός αποκάλυψε ότι έχει κάνει τεστ IQ, ενώ δεν δίστασε να δοκιμάσει πατατάκια με γεύση… γεννητικών οργάνων!

«Έχω κάνει τεστ IQ και ήμουν πάνω από το μέσο όρο»

«Έχω κάνει μπακαλίστικα τεστ IQ. Μέσα στο ίντερνετ αλλά ήμουν πάνω από το μέσο όρο, δεν θέλω παραπάνω. Αυτή η κοπέλα που υποδύομαι έχει IQ160 μετρημένο αλλά δεν την έχει βοηθήσει κάπου στη ζωή της. Δεν έχει καταφέρει να κάνει τίποτα ώριμο. Ο χαρακτήρας της υπερβαίνει αυτό που έχει. Έχω συναντήσει άνθρωπο που ήταν πολύ ευφυής αλλά έκανε χαζομάρες.

Γιατί απείχε χρόνια από τις τηλεοπτικές σειρές

Η Σπαράγδα Καρύδη μίλησε επίσης για την απόφασή της να μη συμμετέχει σε κάποια τηλεοπτική σειρά για χρόνια, καθώς όπως επισημαίνει δεν είχε βρεθεί ένα σενάριο που να της κεντρίζει το ενδιαφέρον.

«Είχα να κάνω 7 χρόνια σειρά. Είχε χτυπήσει το τηλέφωνο αλλά δεν είχα βρει σενάριο που να μου αρέσει. Για αυτό δεν ήθελα. Έκανα και τα τηλεοπτικά και προτιμούσα να κάνω αυτά αντί για μια μέτρια σειρά. Όταν είδα τα επεισόδια του γαλλικού IQ160 ξετρελάθηκα. Έχει και το κωμικό και το μυστήριο. Είναι έξυπνο σενάριο. Είναι αυτοτελείς ιστορίες που μπορείς να το δεις τώρα ή κάποιο άλλο» ανέφερε μεταξύ άλλων.

Τέλος, η Σμαράγδα Καρύδη δεν δίστασε να δοκιμάσει chips με γεύση… γεννητικών οργάνων, με τις αντιδράσεις της να κάνουν τους χρήστες στο Twitter να μην σταματούν να σχολιάζουν.

Διαβάστε επίσης:

Σύλβια Δεληκούρα: Η ζωή εκτός τηλεόρασης, η απόκτηση του παιδιού της και ο γάμος που δεν έγινε (Videos)

Νέες βιοψίες για τον Χιου Τζάκμαν – Η συγκινητική έκκληση στο Instagram (video)

Christo Jivkov: Πέθανε ο ηθοποιός από «Τα Πάθη του Χριστού» του Μελ Γκίμπσον

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 00:06