search
ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 18:56
MENU CLOSE

Ζουγανέλης για την κόρη του: «Με ενοχλεί ο τρόπος που ασχολούνται με τη ζωή της Ελεονώρας» (Video)

04.04.2023 21:31
zouganelis_new

Ο Γιάννης Ζουγανέλης παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και μίλησε για την προσωπική του ζωή, την κόρη του και τους αγαπημένους του φίλους.

«Πάντα ήθελα να κάνω οικογένεια. Με την Ισιδώρα είμαστε πάνω από 40 χρόνια μαζί, γνωριστήκαμε σε μια μπουάτ. Ήταν μαθήτρια λυκείου και την παρακολουθούσα σαν καλλιτέχνιδα. Κάλεσα σπίτι την Ισιδώρα με μια φίλη, της και μου είπε ότι άρεσα στην φίλη της», δήλωσε ο Γιάννης Ζουγανέλης.

Στην ερώτηση αν θα ήθελε να είχε κάνει και άλλα παιδιά, απάντησε θετικά: «Ήθελα κι άλλα παιδιά, αλλά δεν μας κάτσανε».

Στη συνέχεια μίλησε για την κόρη του, Ελεονώρα Ζουγανέλη: «Για εμένα θα είναι πάντα μικρό παιδί, δεν έχει αλλάξει. Η κόρη μου από μικρή ήταν ευγενής, αγαπούσε το τραγούδι και κοιταζόταν στον καθρέφτη». Στο πως ήταν η Ελεωνόρα σαν παιδί, ο Ζουγανέλης απάντησε: «Δεν έχει αλλάξει πάρα πολύ στη συμπεριφορά. Ήταν ευγενής. Αγαπούσε πάντα τη μουσική, τραγούδαγε. Το πρώτο μιούζικαλ στο οποίο έπαιξε ήταν στο νηπιαγωγείο».

Σε ερώτηση του δημοσιογράφου για το αν ενοχλεί το γεγονός ότι ασχολείται ο κόσμος με την Ελεωνόρα, απάντησε«Είναι το πως ασχολούνται. Με ενοχλεί ο τρόπος που ασχολούνται με τη ζωή της Ελεωνόρας. Η Ελεωνόρα είναι από τους ανθρώπους που δεν θα ήθελε το προσωπικό της να επικοινωνείται. Η Ελεωνόρα για εμένα είναι ένα πλάσμα ιδιαίτερο, όπως το κάθε κορίτσι του κάθε πατέρα» πρόσθεσε αμέσως μετά.

Επίσης, ο ηθοποιός και μουσικός ρωτήθηκε για το αν θέλει να αποκτήσει εγγόνια, στο οποίο απάντησε καταφατικά και είπε αστειευόμενος ότι λέει στην κόρη του: «Άμα κανεις παιδί θα το λες Γιάννη».

Στο τέλος αποκάλυψε και μία από συζητήσεις του με τον παλιό του φίλο Σάκη Μπουλά, τον οποίο χαρακτηρίσε «ευγενικό παιδί, εξαιρετικό».

«Ο Σάκης μου είχε εκμυστηρευτεί στο νοσοκομείο ότι είχε θυμό για τον τρόπο που φέρθηκε στην ζωή του. Η διέξοδος του Σάκη Μπουλά ήταν η αυτοκαταστροφή του, το αλκοόλ», πρόσθεσε ο ηθοποιός. Με τα ίδια καλά λόγια μίλησε και για τον επίσης παλιό φίλο του Βλάση Μπονάτσο, καθώς τον περιέγραψε ως έναν «αεράτο και δοτικό» άνθρωπο. Τέλος, είπε ότι «η αγάπη μιλάει σε εμένα, η αγάπη μίλησε», αναφερόμενος στην περίπτωση του Μπονάτσου.

Διαβάστε επίσης:

Κούγιας: «Είχα πολύ καιρό να χορέψω, είχα στενοχώριες, ήταν ζεϊμπέκικο της καρδιάς»

Emily in Paris: Βασίλης Ζούλιας για συνεργασία με τη σειρά – «Γυναίκες από 160 χώρες έψαχναν τα ρούχα της πρωταγωνίστριας» (Video)

Ελένη Μενεγάκη: Η «συγγνώμη» στη Νατάσα Θεοδωρίδου – «Ήθελα να το πω δημόσια γιατί νιώθω άσχημα» (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 18:56