search
ΣΑΒΒΑΤΟ 18.05.2024 00:32
MENU CLOSE

Μητσοτάκης από Ιωάννινα: Ο δρόμος του μέλλοντος, ο ψηφιακός και περιβαλλοντικός μετασχηματισμός των επιχειρήσεων

05.04.2023 12:16
kiriakos-mitsotakis-new

Με επισκέψεις σε βιομηχανικές μονάδες άρχισε την επίσκεψή του στην Περιφερειακή Ενότητα Ιωαννίνων ο πρωθυπουργός.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης επισκέφθηκε εταιρεία εμφιάλωσης φυσικού μεταλλικού νερού, ενημερώθηκε για τη λειτουργία της εταιρείας από τον ιδιοκτήτη της και είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με εργαζόμενους.

Σε δήλωσή του, ο πρωθυπουργός σημείωσε ότι «χαίρομαι πάρα πολύ που σήμερα μου δίνεται η ευκαιρία να επισκεφθώ μία δυναμικά αναπτυσσόμενη ελληνική επιχείρηση. Εδώ θα έλεγα ότι χτυπάει η καρδιά της παραγωγικής Ελλάδος και χαιρόμαστε πραγματικά όταν οι δυναμικές ελληνικές επιχειρήσεις αισθάνονται ασφάλεια να επενδύουν, να επεκτείνονται, να μεγαλώνουν, να διεκδικούν καινούριες αγορές. Είναι πράγματι εντυπωσιακό, δεν το γνωρίζουν πολλοί, ότι εδώ στην καρδιά της Ηπείρου λειτουργεί η μεγαλύτερη γραμμή εμφιάλωσης φυσικού μεταλλικού νερού στην Ευρώπη -όχι στην Ελλάδα, στην Ευρώπη. Και θέλω να μεταφέρω και από εδώ τη διαρκή στήριξη την οποία θα παρέχει η ελληνική πολιτεία σε όλες τις δυναμικές επιχειρήσεις που μεγαλώνοντας τη δραστηριότητά τους προσφέρουν και πολλές καλοπληρωμένες θέσεις εργασίας».

Παράλληλα, τόνισε ότι «οι μεγάλες προκλήσεις της επόμενης μέρας είναι αφενός να έχουμε ένα ικανοποιημένο, καλά καταρτισμένο και καλά πληρωμένο ανθρώπινο δυναμικό και αφετέρου να προσαρμοστείτε στις επιταγές μιας φιλικής προς το περιβάλλον παραγωγής. Εσείς ήδη το κάνετε, προσθέτοντας ανακυκλούμενο υλικό στις συσκευασίες σας, αλλά τοποθετώντας και φωτοβολταϊκά στις στέγες σας έτσι ώστε να έχετε όχι απλά πιο φιλική προς το περιβάλλον ενέργεια, αλλά και πιο φθηνή ενέργεια. Αυτός είναι ο δρόμος του μέλλοντος, ο ψηφιακός και περιβαλλοντικός μετασχηματισμός των επιχειρήσεών μας και τέτοιες πρωτοβουλίες εξακολουθούμε να τις στηρίζουμε».

Διαβάστε επίσης:

Ανδρουλάκης: «Αν δεν καταφέρω διψήφιο ποσοστό, θα αξιολογηθώ» (video)

Πιερρακάκης: Ανακοίνωσε ένα τηλεφωνικό κέντρο για όλο το δημόσιο

Τσίπρας: «Win-win πρόταση για κόκκινα δάνεια και α’ κατοικία με στόχο τη δικαιοσύνη και την επανεκκίνηση της οικονομίας» (video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 18.05.2024 00:32