search
ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 22:48
MENU CLOSE

Νέα Δημοκρατία: Με… φράχτη του Έβρου ως τις εκλογές – Άγχος για τις απώλειες στα δεξιά

05.04.2023 06:30
mitsotakis_evros

Την ώρα που οι δημοσκοπήσεις δείχνουν να μπαίνει ένα κάποιο φρένο στις απώλειες της κυβέρνησης που καταγράφηκαν μετά την τραγωδία στα Τέμπη, το άγχος της Πειραιώς βαραίνει για τις απώλειες στα… δεξιά του κόμματος.

Στην Νέα Δημοκρατία τα δίνουν «όλα για όλα» για το Κέντρο αλλά και για τις απώλειες που έχουν από τα δεξιά τους. Την ίδια ώρα προσπαθούν να προσελκύσουν: τους νέους ψηφοφόρους και την γκρίζα ζώνη.  Σε ό,τι έχει να κάνει με τα «δεξιά» του κόμματος στοχεύει και ο «φράχτης του Έβρου». Με αυτόν θα οδηγηθούμε μέχρι τις εκλογές καθώς γνωρίζουν ότι χαϊδεύει συγκεκριμένα αυτιά.

Από τον Έβρο άλλωστε ο Κυριάκος Μητσοτάκης ζήτησε από τους πολίτες να τους υπενθυμίζουν ποιοι είναι πατριώτες στα λόγια και ποιοι πραγματικοί πατριώτες στα έργα. Η επισήμανση του πρωθυπουργού έρχεται στον απόηχο των μετρήσεων που δείχνουν κερδισμένη την Ελληνική Λύση του Κυριάκου Βελόπουλου. Όσο για το κόμμα Κασιδιάρη ορισμένες μετρήσεις ξεπερνούν και το 4%.

Διαβάστε επίσης:

Νίκος Ανδρουλάκης: Επίσκεψη σε καφέ όπου εργάζονται νέοι στο φάσμα του αυτισμού

Γεωργιάδης κατά Μιθριδάτη: «Διακρίνεται για ομοφοβικές, σεξιστικές, χυδαίες συμπεριφορές»

«Σπάνε» τα τηλέφωνα στη ΝΔ από νυν και υποψήφιους βουλευτές

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 22:43