search
ΤΡΙΤΗ 21.05.2024 11:07
MENU CLOSE

«Ες αύριο τα σπουδαία» για το εναλλακτικό ροκ των Desert Monks στην ΕΡΤ2

06.04.2023 10:42
Untitled design

Η σειρά εκπομπών «Ες αύριον τα σπουδαία» πιθανόν να είναι η πρόταση της κρατικής ΕΡΤ με τα πιο εναλλακτικά και νεανικά χαρακτηριστικά και δεν έχει επ’ ουδενί σχέση με την φράση του Θηβαίου Αρχία.

Κάθε επεισόδιό της με διαφορετική σκηνοθετική υπογραφή που διαμορφώνει μια νέα γενιά κινηματογραφιστές- έμπνευση της Εταιρείας Ελλήνων Σκηνοθετών, παραγωγή της οποίας είναι η εκπομπή- στρέφει τον τηλεοπτικό φακό στο «αύριο» του Ελληνισμού, προβάλλοντας την Ελλάδα της δημιουργίας.

Στο τηλεοπτικό κάδρο «μπαίνουν» νέοι άνθρωποι, κάποιοι γνωστοί κάποιοι άλλοι όχι τόσο στο ευρύ κοινό, με πίστη στους εαυτούς τους και τις δυνατότητές τους κυνηγούν το όραμα τους ενδεχομένως και κάτω από δύσκολες συνθήκες. Βέβαιο είναι ότι δεν τα παρατούν.

Οι Desert Monks, είναι μια παρέα πρώην συμμαθητών, πρωτίστως δε φίλων. Η φιλία τους «μετρά» 25 χρόνια. Οι Ανδρέας (Ντρούλιας), Θάνης (Παρασκευόπουλος) , Βαγγέλης (Μπουγιατιώτης) και Κώστας (Αμαργιανιτάκης) «ασκητεύουν» στην κάθε άλλο παρά έρημη, αχανή ροκ μουσική σκηνή.

Γόνιμη γη για εκείνους η εναλλακτική ροκ (alternative rock). Η παρέα που έγινε μπάντα το 2015 στήθηκε από τον σκηνοθέτη Δημήτρη Άντζου και στο σημερινό (20,30, ΕΡΤ2) επεισόδιο της σειράς τα μέλη της μοιράζονται την ιστορία πίσω από «την πραγματικότητα να συνθέτεις, να περιοδεύεις, να ηχογραφείς και να εκδίδεις τη μουσική σου».

Διαβάστε επίσης:

Ταινίες Πρώτης Προβολής: Κωμωδία, θρίλερ και το δράμα εποχής «Η Γυναίκα του Τσαϊκόφσκι»

John Wick: Κιάνου Ριβς και Άνα ντε Άρμας συμπρωταγωνιστούν στη νέα spinoff ταινία

Ο Μπόμπι Μορέσκο στο «τιμόνι του σκηνοθέτη» για την οικογένεια Maserati

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 21.05.2024 11:06