search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 13:00
MENU CLOSE

Οικονόμου: Δεν πείθει κανέναν όταν μιλάει για δικαιοσύνη ο κ. Τσίπρας που έχει δίπλα του τους Παππά και Παπαγγελόπουλο

06.04.2023 16:31
oikonomou_1403_new

Την ομιλία του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα στην παρουσίαση του προγράμματος  της αξιωματικής αντιπολίτευσης για την «Ασφάλεια στις Μεταφορές» σχολίασε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου.

«Δεν πείθει κανέναν όταν μιλάει για δικαιοσύνη ο κ. Τσίπρας, ο άνθρωπος που εξακολουθεί να έχει δίπλα του τους κ. Παππά και Παπαγγελόπουλο, αμετάκλητα καταδικασμένους από την Δικαιοσύνη. Ο κ. Τσίπρας που επίσης προσπάθησε, με ψέματα και σκευωρίες, να ενοχοποιήσει τους πολιτικούς του αντιπάλους με ανύπαρκτα σκάνδαλα. Δεν πείθει όταν μιλάει για τα δημόσια έργα αυτός που δεν προχώρησε τον αυτοκινητόδρομο Πάτρα -Πύργος εξαιτίας συνεχών κατατμήσεων του έργου, για να ωφελήσει συγκεκριμένο εργολάβο, και που έφτασε στο σημείο να εγκαινιάζει μουσαμάδες στο Μετρό Θεσσαλονίκης», δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Ο κ. Οικονόμου πρόσθεσε: «Με σχέδιο και κόπο αφήσαμε οριστικά πίσω μας την Ελλάδα του 2019, την Ελλάδα της υστέρησης, την Ελλάδα των ψεμάτων, των αυταπατών και της αναποτελεσματικότητας. Η Ελλάδα βαδίζει μπροστά, σταθερά και δυνατά».

Διαβάστε επίσης:

ΣΥΡΙΖΑ: Κόλαφος η καταδίκη της ΝΔ στο Εφετείο για συνθήκες εργασιακής γαλέρας στα κομματικά της γραφεία

Ραγκούσης: Προσφυγή στη Δικαιοσύνη για συκοφαντικά δημοσιεύματα και για την εισβολή στο σπίτι του στην Πάρο

Τσίπρας: Μια νέα Διαύγεια για τα δημόσια έργα και την ασφάλεια στις μεταφορές – Τέλος στις καθυστερήσεις έργων και τη διαφθορά

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 13:00