search
ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 08:54
MENU CLOSE

Ραγκούσης: Προσφυγή στη Δικαιοσύνη για συκοφαντικά δημοσιεύματα και για την εισβολή στο σπίτι του στην Πάρο

06.04.2023 15:36
ragkousis_new

Στη Δικαιοσύνη προσφεύγει ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Ραγκούσης τόσο για συκοφαντική δυσφήμιση από δημοσιεύματα μερίδας του Τύπου όσο και για την χθεσινή εισβολή αγνώστων στο σπίτι του στην Πάρο, όπως ενημερώνουν με δελτίο Τύπου οι εκπρόσωποι του, Θεόδωρος Μαντάς και Ευάγγελος Γεωργακόπουλος.

Σύμφωνα με το δελτίο Τύπου των δύο νομικών:

«Ο κ. Ιωάννης Ραγκούσης, βουλευτής της Β΄ εκλογικής περιφέρειας του Πειραιά και πρώην υπουργός, ανέθεσε τη νομική του εκπροσώπηση στις δικηγορικές εταιρίες «Θεόδωρος Π. Μαντάς και Συνεργάτες» και «Ε.Δ. Γεωργακόπουλος και Συνεργάτες». Έχουμε εντολή με απόλυτη προτεραιότητα να προβούμε σε σύνταξη και υποβολή μηνύσεων και αγωγών για τη συκοφαντική δυσφήμηση του πρώην υπουργού από μερίδα του Τύπου τις τελευταίες ημέρες καθώς και για το πρωτοφανές περιστατικό της χθεσινής εισβολής αγνώστων δραστών στην οικία του στην Πάρο φωτογραφίζοντας την, τρομοκρατώντας το παιδί του και προσβάλλοντας βάναυσα την προσωπικότητα του ίδιου και των συγγενικών του προσώπων. Η απάντηση του πρώην υπουργού θα δοθεί εκεί που μόνο αρμόζει σε κοινούς συκοφάντες και παραβάτες του νόμου, στα θεσμικά όργανα της Ελληνικής Δικαιοσύνης!».

Διαβάστε επίσης:

Τσίπρας: Μια νέα Διαύγεια για τα δημόσια έργα και την ασφάλεια στις μεταφορές – Τέλος στις καθυστερήσεις έργων και τη διαφθορά

Οικονόμου για εκλογές: Επιστροφή στο… 2015 και σύγκριση με το σήμερα

Μητσοτάκης από Πετρούπολη: «Όλες οι εκλογές είναι κρίσιμες, αλλα αυτές είναι ιδιαίτερα κρίσιμες»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 08:54