search
ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 19:35
MENU CLOSE

Μητσοτάκης από Πετρούπολη: «Όλες οι εκλογές είναι κρίσιμες, αλλα αυτές είναι ιδιαίτερα κρίσιμες»

06.04.2023 12:42
mitsotakis_petroupoli2_new

Τη σημασία των εκλογών της 21ης Μαΐου υπογράμμισε ο πρωθυπουργός, ο οποίος επισκέφθηκε νωρίτερα δημοτικό σχολείο στους Αγίους Αναργύρους και εν συνεχεία μίλησε με πολίτες στην Πετρούπολη.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης τόνισε χαρακατηριστικά ότι «όλες οι εκλογές είναι κρισιμές, αλλα αυτές είναι ιδιαίτερα κρίσιμες», εξηγώντας ότι στις κάλπες της 21ης Μαΐου «θα κριθεί αν η χώρα θα συνεχίσει να πορεύεται προς το μέλλον με αυτοπεποίθηση και σταθερότητα ή αν θα ξαναγυρίσει πίσω, αν θα διαφυλάξουμε όσα πετύχαμε τα τελευταία 4 χρόνια ή αν θα επιστρέψουμε σε ένα περιβάλλον υψηλών φόρων, ανασφάλειας, ανοιχτών συνόρων. Μιας Ελλάδας αδύναμης που θέλουμε να αφήσουμε πίσω μας».

Υπογραμμίζοντας τη σημασία της εκλογικής περιφέρειας όπου πραγματοποίησε επίσκεψη και όπου θα είναι και υποψήφιος, ο πρωθυπουργός σημείωσε ότι «θέλω να πιστεύω ότι το μήνυμα από τη δυτική Αττική θα είναι ισχυρό και θα είμαστε και εδώ πρώτη δύναμη. Θέλω να σας ζητήσω τον χρόνο μέχρι τις εκλογές να πορευτούμε μαζί και να παρουσιάσουμε το σχέδιο για μια ισχυρότερη Ελλάδα», προσθέτοντας ότι «θα κάνουμε πράξη το σχέδιο για μια καλύτερη Ελλάδα, να οδηγήσουμε τη χώρα μας πιο μπροστά όπως της αξίζει»

Στο πλαίσιο αυτό, ο Κ. Μητσοτάκης απηύθυνε έκκληση όλες και όλοι να συστρατευθούν «για να φέρουμε τη ΝΔ ισχυρή και αυτοδύναμη στις εκλογές της 21ης Μαΐου», ενώ κατά την επίσκεψή του στο 7ο Δημοτικό Σχολείο Αγίων Αναργύρων, όπου θα τοποθετηθούν οι πρώτοι διαδραστικοί πίνακες, ο πρωθυπουργός επισήμανε ότι στη συνέχεια αντίστοιχοι πίνακες θα τοποθετηθούν σε όλα τα σχολεία της χώρας.

«Μία από τις κεντρικές μας προτεραιότητες είναι να σας δώσουμε παραπάνω ευελιξία να διαμορφώνετε εσείς στον τρόπο με τον οποίο θέλετε να διδάξετε τα παιδιά, χρησιμοποιώντας τα εργαλεία που σας δίνουμε», είπε ο πρωθυπουργός απευθυνόμενος στους εκπαιδευτικούς, προσθέτοντας πως «η μεγάλη ευκαιρία που προσφέρεται είναι ακριβώς να ανακαλύψετε όλες τις δυνατότητες αυτού του καινούριου εργαλείου» και υπογράμμισε ότι «όταν βρίσκουμε ενδιαφέρουσες προτάσεις θα πρέπει στη συνέχεια να μπορούμε αυτές με τη σειρά μας να τις επεκτείνουμε και σε άλλα σχολεία. Είμαι ενθουσιασμένος, πρέπει να σας πω, από αυτό το οποίο βλέπω».

Διαβάστε επίσης:

Nικόλας Γιατρομανωλάκης: «Γιατί δεν θα είμαι υποψήφιος στις εκλογές»

Εκλογές 2023: Αναζητώντας τους απολωλότες ψηφοφόρους

«Καίει» την κυβέρνηση η ασφάλεια των πολιτών

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 19:34