search
ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 04:44
MENU CLOSE

Σήφης Βαλυράκης: Οριστικά στο εδώλιο με αμετάκλητο βούλευμα οι δύο ψαράδες

07.04.2023 13:24
Sifis Valyrakis_new

Σε δίκη θα οδηγηθούν, οριστικά και αμετάκλητα, οι δύο ψαράδες που κατηγορούνται ότι δολοφόνησαν τον πρώην υπουργό Σήφη Βαλυράκη τον Ιανουάριο του 2021 στην Ερέτρια της Εύβοιας.

Μιλώντας στην ΕΡΤ Χανίων ο Μανώλης Φωτάκης, ένας εκ των δικηγόρων της οικογένειας του εκλιπόντος, ανέφερε ότι οι δύο άνδρες παραπέμπτονται σε δίκη ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου, αφού το παραπεμπτικό βούλευμα που είχε εκδοθεί στα τέλη του περασμένου Ιανουαρίου, κατέστη αμετάκλητο στις 27 Μαρτίου.

Ο Μανώλης Φωτάκης υπογράμμισε ότι ο δρόμος είναι ακόμα μακρύς, προκειμένου να αποκαλυφθούν τα πραγματικά κίνητρα των φερόμενων δραστών της δολοφονίας.

Παράλληλα, ανέφερε ότι οι κακοήθειες επιθέσεις σε βάρος της μνήμης και της οικογένειας του Σήφη Βαλυράκη συνεχίζονται, αφού προ ημερών άγνωστοι δηλητηρίασαν με φόλα τον αγαπημένο του σκύλο, στην Ερέτρια.

Τέλος, ο Μανώλης Φωτάκης, όπως αναφέρει το ertnews.gr, εξέφρασε την απογοήτευσή του για το γεγονός ότι οι δύο ψαράδες κυκλοφορούν ακόμα ελεύθεροι.

Διαβάστε επίσης:

Τέμπη: Συγκλονίζει ο αδελφός του Βάιου Βλάχου – «Δεν θέλουμε να μας διορίσετε στο Δημόσιο, πάρτε γιατρούς για το “Αγία Σοφία”»

Μετά τον σάλο, βρέθηκε λύση για τον καρκινοπαθή που έπαιρνε σύνταξη 12,5 ευρώ (video)

Χαλκιδική: 81χρονος χάνει το σπίτι του σε πλειστηριασμό – Ήταν εγγυητής σε δάνειο (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 00:04