ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 31.05.2024 19:47
MENU CLOSE

Μπιμπίλας αποθεώνει Κωνσταντοπούλου: «Φέρτε τη Ζωή στη νέα Βουλή»

11.04.2023 09:23

Τον Φεβρουάριο που μας πέρασε η πρώην πρόεδρος της Βουλής, Ζωή Κωνσταντοπούλου, ανακοίνωσε πως ο ηθοποιός Σπύρος Μπιμπίλας θα κατέβει υποψήφιος με την Πλεύση Ελευθερίας.

Το βράδυ της Δευτέρας 10 Απριλίου, ο Σπύρος Μπιμπίλας ανέβασε μέσα από το προφίλ του νέα τους φωτογραφία. Στη λεζάντα της δημοσίευσης, έγραψε:

«Κόντρα στους μεγάλους μονομάχους που δεν είναι πια τόσο μεγάλοι….Στην νέα Βουλή με την Ζωή Κωνσταντοπούλου που δεν διστάζει να λέει την αλήθεια.. Η ΠΛΕΥΣΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ από την πρώτη στιγμή που δημιουργήθηκε αγωνίζεται για τα δίκαια του λαού… Φέρτε την Ζωή στην νέα Βουλή».

Στα τέλη του Φεβρουαρίου, ο ηθοποιός είχε ανεβάσει και μια selfie με τη Ζωή Κωνσταντοπούλου στην κοπή της πίτας του κόμματος.

Μεταξύ άλλων, ο Σπύρος Μπιμπίλας έγραψε: «Σήμερα κόβοντας την πίτα μας για το 2023 ξεκινάμε τον αγώνα για να μπει στην νέα βουλή που θα προκύψει από τις εκλογές η ΠΛΕΥΣΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ και η άξια Ζωή Κωνσταντοπούλου. Γνήσια φωνή αλήθειας, σοβαρότητας, τιμιότητάς αυστηρότητας αγάπης για την πατρίδα».

Διαβάστε ακόμα:

Η γυναίκα του Μπρους Γουίλις εξομολογείται: «Φροντίζω τους πάντες και σπάνια βρίσκω χρόνο για εμένα»

Survivor All Star: Εσπευσμένα στο νοσοκομείο η Αφροδίτη Σκαφίδα – Υπέστη αλλεργικό σοκ, ξύπνησε παραμορφωμένη (Videos)

Λένα Δροσάκη: Διέγραψε όλες τις φωτογραφίες με τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη – Η «αινιγματική» της ανάρτηση

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 31.05.2024 19:47
Exit mobile version