search
ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 02:43
MENU CLOSE

Λένα Δροσάκη: Διέγραψε όλες τις φωτογραφίες με τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη – Η «αινιγματική» της ανάρτηση

10.04.2023 22:04
drosaki_new

Η Λένα Δροσάκη «έσβησε» τον πρώην σύζυγό της, Αλέξανδρο Μπουρδούμη από το Instagram, καθώς αφαίρεσε τα κοινά τους στιγμιότυπα.

Ο «ιντερνετικός» χωρισμός έγινε από την πλευρά της ηθοποιού, καθώς επέλεξε να διαγράψει κάθε ίχνος του πρώην άντρα της από το Instagram της.

Το ζευγάρι αποφάσισε να δώσει τέλος στον γάμο του μετά από 4 χρόνια σχέσης. Από την αρχή μέχρι και το τέλος της σχέσης τους, οι δύο ηθοποιοί προσπάθησαν να κρατήσουν τον γάμο τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Όσα έχουν έρθει στην επιφάνεια για τη γνωριμία, τον γάμο και τη γέννηση του γιου τους, τα αποκάλυψαν οι ίδιοι μέσα από συνεντεύξεις τους.

«Δεν είναι εύκολος χωρισμός. Προτεραιότητα και των δυο παραμένει ο γιος τους, Αναστάσης. Μάλιστα ακόμη παίζουν μαζί στο θέατρο, οπότε οι ισορροπίες είναι δύσκολες. Δεν είναι ένας χωρισμός που έγινε χθες. Δεν είναι μαζί εδώ και τρεις μήνες. Το ζευγάρι ήταν μαζί από τα τέλη του 2018 και το 2020 είχαν επισημοποιήσει τη σχέση τους», αποκαλύφθηκε σύμφωνα με δημοσιογράφο της εκπομπής «Πρωινό μας».

Ο σκηνοθέτης της παράστασης, Τάκη Τζαμαργιάς μίλησε στην Real Life και μεταξύ άλλων δήλωσε: «Πρόκειται για ένα ζευγάρι που πέρασε από 40 κύματα. Έχουν ταλαιπωρηθεί πάρα πολύ και ίσως αυτή η συσσωρευμένη ένταση να τους δημιούργησε πρόβλημα. Τόσο ως ζευγάρι, αλλά και ως επαγγελματίες ηθοποιοί που πρωταγωνιστούν στην παράσταση έχουν άψογη συνεργασία. Πραγματικά εύχομαι να μην είναι οριστικό χωρισμό και να καταφέρνουν να ξεπεράσουν τα προβλήματα».

Την ίδια στιγμή, το απόγευμα της Κυριακής 10/4 η Λένα Δροσάκη προχώρησε σε μια αινιγματική ανάρτηση, δημοσιεύοντας μια φωτογραφία τον συννεφιασμένο ουρανό και πάνω στο στιγμιότυπο έγραψε την λέξη «Ελπίδα» στα αγγλικά.

Διαβάστε ακόμα:

Κουέντιν Ταραντίνο: Ποια ήταν η ταινία που τον «τραυμάτισε» όταν ήταν παιδί

Ολίβια Χάσει: Πώς είναι σήμερα η Παναγία από τον «Ιησού από τη Ναζαρέτ»

Θανάσης Βισκαδουράκης: «Μου έχουν κάνει πρόταση να πολιτευτώ – Το σκέφτομαι μελλοντικά» (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 01:48