search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 09:58
MENU CLOSE

Η γυναίκα του Μπρους Γουίλις εξομολογείται: «Φροντίζω τους πάντες και σπάνια βρίσκω χρόνο για εμένα»

11.04.2023 08:57
bruce-willis-wife

Με ένα ποστ της στο Instagram η Έμα Χέμινκγ εξομολογήθηκε στους ακολούθους της πως την έχει επηρεάσει η αρρώστια του συζύγου της, Μπρους Γουίλις, ο οποίος έχει διαγνωστεί με άνοια.

Η ίδια βρίσκεται στο πλευρό του από την πρώτη στιγμή και στηρίζει τον ίδιο αλλά και τα παιδιά τους. Όπως παραδέχτηκε στο video που ανήρτησε στο Instagram, έβρισκε και αφιέρωνε χρόνο σε όλους εκτός από τον εαυτό της. Εξήγησε πως χρειάστηκε να αφιερώσει χρόνο στην ίδια.

«Γεια σας! Εγώ είμαι πραγματικά το πρόβλημα. Ο Μπρους και οι αριστουργηματικές του φράσεις… Θα έλεγε “απλά δεν μπορείς να ξεφύγεις από τον δρόμο σου“. Ποτέ δεν κατάλαβα πραγματικά τι σημαίνει αυτό, μέχρι που τις προάλλες το ένιωσα. Εγώ είμαι. Δεν μπορώ να ξεφύγω από τον δρόμο μου».

Στη συνέχεια συμπλήρωσε: «Σχεδιάζω, οργανώνω, φροντίζω τους πάντες κι ακόμα πιο σπάνια, βρίσκω χρόνο για εμένα. Το πρώτο “χαστούκι” ήρθε τις προάλλες από την Έβελιν, η οποία μου είπε “μαμά, πρέπει να βγεις έξω και να αγγίξεις το γρασίδι”. Μίλησε σαν παιδί του πατέρα της. Ήξερα τι εννοούσε. Είμαι τόσο σφιχτή που το βλέπει, όλοι το νιώθουν. Σήμερα βρήκα χρόνο να κάνω κάτι που μου άρεσε να κάνω. Μια πεζοπορία 30 λεπτών έκανε όλη τη διαφορά. Μου δίνουν την άδεια, σχεδόν με ικετεύουν να βρω χρόνο για τον εαυτό μου, να ησυχάσω, να ακούσω και απλά να φύγω για λίγο».

Ο Μπρους Γουίλις πάσχει από μετωποκροταφική άνοια (FTD). Η εν λόγω πάθηση επηρεάζει τους λοβούς του εγκεφάλου, που βρίσκονται πίσω ακριβώς από το μέτωπο. Αυτοί ευθύνονται για τη συμπεριφορά, τα συναισθήματα, τη δυνατότητα επίλυσης προβλημάτων και τον προγραμματισμό. Το άτομο που πάσχει από αυτή την ασθένεια, εμφανίζει αλλαγές στην προσωπικότητά του, εμμονική συμπεριφορά, αλλά και δυσκολίες στην ομιλία.

Διαβάστε επίσης:

Λένα Δροσάκη: Διέγραψε όλες τις φωτογραφίες με τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη – Η «αινιγματική» της ανάρτηση

Λένα Διβάνη: Οι γυναίκες ξέρουν πια ότι μπορούν να ζήσουν και μόνες τους (Video)

Κουέντιν Ταραντίνο: Ποια ήταν η ταινία που τον «τραυμάτισε» όταν ήταν παιδί

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 09:52