search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 14:51
MENU CLOSE

Μπρους Γουίλις: Η σύζυγός του αναδημοσίευσε φωτογραφία που ποζάρει με την πρώην του, Ντέμι Μουρ – «Μου άρεσαν μαζί»

05.04.2023 12:02
wiillis-ema-moyr-new

Ακομπλεξάριστη και γεμάτη αυτοπεποίθηση φαίνεται πως είναι η σύζυγος του Μπρους Γουίλις, Έμα Χέμινγκ με την ίδια να διατηρεί άριστες σχέσεις με την Ντέμι Μουρ και πρώην σύζυγο του ηθοποιού.

Αυτό μάλιστα είναι ένα γεγονός που δεν έχει περάσει απαρατήρητο με τα social media και τα διεθνή μέσα να αναφέρονται συχνά στις άριστες αυτές σχέσεις μεταξύ πρώην και νυν.

Οι δυο τους περνούν πολύ χρόνο μαζί τόσο σε γιορτές όσο και σε οικογενειακές συγκεντρώσεις, ενώ δεν είναι λίγες και οι κοινές τους φωτογραφίες στα κοινωνικά μέσα δικτύωσης.

Αυτή τη φορά, ωστόσο, η Έμα Χέμινγκ έγινε ακόμα πιο… τολμηρή, αναδημοσιεύοντας μια φωτογραφία του συζύγου της με την πρώην του, σχολιάζοντας μάλιστα ότι οι δυο τους, της αρέσουν μαζί.

Μέσα από το προφίλ της στο Instagram, συγκεκριμένα, αναδημοσίευσε ένα στιγμιότυπο των Γουίλις και Μουρ, από την περίοδο που ήταν ζευγάρι. Πρόκειται για ένα φωτογραφικό άλμπουμ από διάφορες στιγμές του ηθοποιού, συμπεριλαμβανομένου και του γάμου του με τη Ντέμι Μουρ.

Η Χέμινγκ συνόδευσε τις φωτογραφίες με τη φράση: «Ναι. Και μένα μου άρεσαν μαζί», κάτι που όπως ήταν αναμενόμενο, σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως…

Διαβάστε επίσης:

«Beau is Afraid»: Αγνώριστος ο Χοακίν Φίνιξ στη νέα ταινία τρόμου – Κυκλοφόρησε νέο τρέιλερ (Video)

H Ντούα Λίπα θα έχει ρόλο «έκπληξη» στην ταινία Barbie

Ποσειδώνας Γιαννόπουλος: «Δεν σκέφτηκα ποτέ τον γάμο – Μέχρι τα 22 μου ήμουν μπαϊσέξουαλ» (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 14:50