search
ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 15:45
MENU CLOSE

H Ντούα Λίπα θα έχει ρόλο «έκπληξη» στην ταινία Barbie

05.04.2023 11:32
Dua Lipa_new

Μεγάλη έκπληξη για τους θαυμαστές της Ντούα Λίπα ήταν η ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram στην οποία αποκάλυψε πως όχι μόνο θα ηχογραφίσει το τραγούδι στην πολυαναμενης ταινίας της Barbie αλλά θα συμμετέχει και ως ηθοποιός.

Ένα πρώτο στιγμιότυπο, που δημοσιεύτηκε στην επίσημη σελίδα της ταινίας Barbie και στον προσωπικό λογαριασμό της διάσημης τραγουδίστριας στο Instagram, έδειξε τη Ντούα Λίπα ντυμένη σε μια εκδοχή της εμβληματικής κούκλας, ως γοργόνα.

Όπως αποκαλύπτει η «MailOnline», η δημοφιλής τραγουδίστρια θα ερμηνεύσει το τραγούδι της ταινίας και θα έχει έναν μικρό ρόλο σε αυτή. Η Λίπα θα συμμετάσχει ενσαρκώνοντας την εκδοχή της γοργόνας «Barbie» και ένα πρώτο στιγμιότυπο που τη δείχνει με μπλε περούκα, λαμπερό μπλε μπραλέ και ασορτί φούστα.

Στη live-action ταινία «Barbie», της σκηνοθέτη Γκρέτα Γκέργουικ, η Μάργκοτ Ρόμπι θα αναλάβει τον ρόλο της εμβληματικής κούκλας, ενώ ο Ράιαν Γκόσλινγκ θα πρωταγωνιστήσει ως ο μακροχρόνιος έρωτάς της, Κεν. Η ταινία αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 20 Ιουλίου 2023.

Διαβάστε επίσης:

Survivor All Star: Εντάσεις στην ψηφοφορία – Ποιοι είναι οι υποψήφιοι προς αποχώρηση (Videos)

Κόρα Καρβούνη: Η άγνωστη ιστορία με τη δίδυμη αδερφή της (Videos)

Τομ Μπρέιντι: Έτοιμος για ραντεβού μετά το διαζύγιο με τη Ζιζέλ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 15:45