search
ΔΕΥΤΕΡΑ 13.05.2024 21:37
MENU CLOSE

Τομ Μπρέιντι: Έτοιμος για ραντεβού μετά το διαζύγιο με τη Ζιζέλ

05.04.2023 09:27
gisele-brady

Η προσωπική ζωή του Τομ Μπρέιντι μετά τον χωρισμό του με το supermodel Ζιζέλ, αποτελεί θέμα πολλών συζητήσεων καθώς πηγές κοντά στον πρώην ποδοσφαιριστή αποκαλύπτουν πως είναι έτοιμος να βρει καινούργια σύντροφο.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, ο σταρ του NFL αναζητά μια «κανονική κοπέλα» μιας και οι ελπίδες να αναζωπυρώσει τη σχέση του με την πρώην σύζυγό του Ζιζέλ Μπούντχεν έχουν πέσει στο κενό. «Ο Τομ ψάχνει για ένα κανονικό κορίτσι με το οποίο μπορεί να νοικοκυρευτεί. Ξέρει ότι υπάρχουν πολλές καυτές, νεαρές στάρλετς που περιμένουν στην ουρά για μια ευκαιρία μαζί του, αλλά είναι προσεκτικός».

Η πρώην σύζυγος του Μπρέιντι, Ζιζέλ Μπούντχεν, φωτογραφήθηκε πρόσφατα με τον εκπαιδευτή ju-jitsu Joaquim Valente, 34 ετών, και τον δισεκατομμυριούχο φίλο του Μπρέιντυ, Τζέφρυ Σόφερ, 55 ετών. «Ο Τομ έχει κουραστεί να τα δέχεται όλα χωρίς αντιρρήσεις με τη Ζιζέλ. Πιστεύει ότι τώρα είναι η σειρά του», σημείωσε μια άλλη πηγή.

Στη συνέχεια προσέθεσε πως ο Μπρέιντι ξέρει την αξία του και θέλει να το ξέρουν και οι υποψήφιες σύντροφοί του: «Θέλει οι γυναίκες εκεί έξω να ξέρουν ότι εξακολουθεί να είναι ένα καυτό απόκτημα». Παρά τις φιλότιμες προσπάθειες του Μπρέιντι, η Μπούντχεν έδιωξε τον θρύλο του NFL και τώρα θέλει να επιστρέψει στη γύρα για να βρει τη νέα του σύντροφο. «Ο Τομ δεν θέλει να καεί από άλλο ένα σούπερ μόντελ», δήλωσε η πηγή. «Ψάχνει απλώς για κάποιον φυσιολογικό άνθρωπο για να απολαύσει τη ζωή του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας», κατέληξε.

Μάλιστα ο Μπρέιντι έχει ήδη ξεκινήσει να βγαίνει ραντεβού, μετά το τέλος του 13ετούς γάμου του με τη Ζιζέλ Μπούντχεν. Σύμφωνα με το Page Six θέλει να «βγαίνει ραντεβού και να αρχίσει να επιστρέφει σιγά σιγά στο παιχνίδι». Αντίθετα, η Ζιζέλ θέλει να επικεντρωθεί στα παιδιά της, τον εαυτό της και τη δουλειά της έχοντας διαψεύσει τις διάφορες σχέσεις που της χρεώνουν.

«Όταν ήταν στη Βραζιλία, οι φίλοι της προσπάθησαν να τη συστήσουν σε μερικούς άνδρες, αλλά δεν το ένιωθε σωστό. Επικεντρώνεται στον εαυτό της, στη διατροφή, στη γυμναστική και στα παιδιά της». Εκείνες τις ημέρες, το διάσημο μοντέλο είχε διαψεύσει κάποιες φήμες που ανέφεραν ότι έβγαινε με τον φίλο του πρώην άντρα της, τον δισεκατομμυριούχο Τζέφρι Σόφερ. «Δεν έχω καμία σχέση μαζί του με οποιονδήποτε τρόπο. Έλεγαν ότι είμαι με αυτόν τον τύπο, είναι γέρος, επειδή έχει χρήματα – είναι γελοίο» δήλωσε στο Vanity Fair, προσθέτοντας ότι είναι «φίλος του Τομ, όχι φίλος δικός μου».

Το ζευγάρι συνεχίζει μέχρι και σήμερα να διατηρεί φιλικές σχέσεις «Αν υπάρχει ένας άνθρωπος που θέλω να είναι ο πιο ευτυχισμένος στον κόσμο, είναι αυτός, πιστέψτε με. Θέλω να πετύχει και να κατακτήσει. Θέλω όλα τα όνειρά του να γίνουν πραγματικότητα. Αυτό θέλω, πραγματικά, από τα βάθη της καρδιάς μου» είχε δηλώσει η Ζιζέλ.

Διαβάστε επίσης:

Joker Folie à Deux: Lady Gaga και Χοακίν Φίνιξ καπνίζουν και χορεύουν στα σκαλιά του Μπρονξ

Ελένη Μενεγάκη: Η «συγγνώμη» στη Νατάσα Θεοδωρίδου – «Ήθελα να το πω δημόσια γιατί νιώθω άσχημα»

Ζουγανέλης για την κόρη του: «Με ενοχλεί ο τρόπος που ασχολούνται με τη ζωή της Ελεονώρας» (Video)

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 13.05.2024 21:37