search
ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 10:58
MENU CLOSE

Ο παντρεμένος Τζόσουα Τζάκσον για την απιστία: «Μπορεί να συγχωρεθεί»

18.04.2023 21:25
joshua jackson

Ο ηθοποιός Τζόσουα Τζάκσον, ο οποίος είναι παντρεμένος με την Τζόντι Τέρνερ Σμιθ από το 2019, μοιράστηκε πρόσφατα τις ειλικρινείς σκέψεις του για την απιστία και γιατί πιστεύει ότι μπορεί να «συγχωρεθεί».

Ο 44χρονος μίλησε για το θέμα κατά τη διάρκεια μιας πρόσφατης συνέντευξης στους Times, ενώ συζητούσε για την τελευταία του ταινία, Fatal Attraction (Ολέθρια Σχέση). Πρόκειται για μια τηλεοπτική μεταφορά της ομώνυμης ταινίας του 1987 και επικεντρώνεται στην υπόθεση που έχει ο χαρακτήρας του Τζάκσον, Νταν.

Όταν ρωτήθηκε για τις δικές του σκέψεις για την απιστία, είπε: «Νομίζω ότι μπορεί να συγχωρεθεί».

«Είμαστε όλοι ενήλικες. Κανείς δεν θέλει να τον απατήσουν και πρέπει να γίνει τεράστια προσπάθεια για την αποκατάσταση μιας σχέσης μετά από κάτι τέτοιο», συνέχισε ο Τζάκσον. «Οι απιστίες δεν αφορούν τον σύντροφο, αφορούν το άτομο που την κάνει. Δεν έχει να κάνει αποκλειστικά με το σεξ. Υπάρχει κάτι βαθύτερο».

Ο ηθοποιός του Dawson’s Creek ήταν στο παρελθόν με την Νταϊάν Κρούγκερ για 10 χρόνια πριν χωρίσουν το 2016. Ο χωρισμός τους έγινε πρωτοσέλιδο με φήμες ότι η Κρούγκερ ήθελε να παντρευτεί και να κάνει παιδιά ενώ ο Τζάκσον όχι, σύμφωνα με τους The Times.

Το 2018, γνώρισε την Τέρνερ Σμιθ και παντρεύτηκαν το 2019. Υποδέχτηκαν το πρώτο τους παιδί, τον Απρίλιο του 2020. Όταν ρωτήθηκε πότε ένιωσε έτοιμος να παντρευτεί, ο Τζάκσον είπε ότι η απόφαση είχε «εν μέρει» να κάνει με την «ηλικία» του.

«Είμαι αρκετά μεγάλος για να μπορώ να το κάνω αυτό. Εν μέρει, είναι να βρεις κάποιον στην κατάλληλη στιγμή της ζωής», είπε.

Ο Τζάκσον ομολόγησε επίσης ότι αν παντρευόταν την Τέρνερ-Σμιθ όταν ήταν νεότερος, μάλλον θα υπήρχε απιστία στη σχέση.

«Αν είχαμε γνωριστεί πέντε χρόνια νωρίτερα, πιθανότατα θα είχαμε μια τρομερή σχέση, αλλά όλα τα υπόλοιπα πράγματα, απλά δεν θα ήμουν έτοιμος», πρόσθεσε. «Δεν πίστευα ότι ήθελα ποτέ να παντρευτώ».

Ο ηθοποιός συνέχισε σημειώνοντας ότι η Τέρνερ-Σμιθ ήταν αυτή που του έκανε πρόταση γάμου την παραμονή της Πρωτοχρονιάς. Είπε ότι ενώ «δεν περίμενε» την πρόταση, η ενστικτώδης απάντησή του στην ερώτηση ήταν «ναι».

Είπε ότι ο δεσμός τους συνέχισε να εξελίσσεται από εκεί και η Τέρνερ Σμιθ έμεινε έγκυος έξι μήνες μετά τον αρραβώνα.

«Και τώρα έχουμε αυτό το όμορφο μωρό που είναι κυριολεκτικά η εκδήλωση αυτής της αγάπης», πρόσθεσε. «Είναι αδύνατο για μένα να κοιτάξω το πρόσωπο του παιδιού μου χωρίς να νιώσω αγάπη για τη γυναίκα μου».

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο σταρ του Fringe μιλάει για τη σχέση του και επαινεί τη σύντροφό του. Κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης στο Refinery 29 τον Αύγουστο του 2021, την υπερασπίστηκε απέναντι στα τρολ που στόχευαν τη σύζυγό του αφού αποκάλυψε σε προηγούμενη εμφάνιση στο The Tonight Show με πρωταγωνιστή τον Jimmy Fallon ότι εκείνη του είχε κάνει πρόταση γάμου.

«Έτσι κατά λάθος πέταξα τη γυναίκα μου “στα θηρία” επειδή αυτή η ιστορία ειπώθηκε γρήγορα και δεν έδωσε το πλήρες πλαίσιο και το Διαδίκτυο είναι ρατσιστικό και μισογυνιστικό», είπε.

Διαβάστε επίσης:

Μόργκαν Φρίμαν: «Είναι προσβολή να σε αποκαλούν Αφροαμερικανό – Δεν αποδέχομαι αυτόν τον τίτλο»

Ρωσία: Σε γυάλινο κλουβί ο δημοσιογράφος της Wall Street Journal στο δικαστήριο – Κινδυνεύει με 20ετή φυλάκιση (Videos)

Κέρδισε το πρώτο βραβείο για τη φωτογραφία του που ήταν προϊόν τεχνητής νοημοσύνης

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 10:57