search
ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 13:52
MENU CLOSE

Εκλογές 2023: Κλείνει το Σάββατο η Βουλή

19.04.2023 16:58
mitsotakis-ptd

Το Σάββατο ξεκινά η προεκλογική περίοδος όπως αποκάλυψε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης από την Κέρκυρα όπου πραγματοποιεί επίσκεψη.

«Αναλογιστείτε το αποτύπωμα του έργου που θέτουμε στην κρίση των πολιτών και έγινε την προηγούμενη τετραετία. Μια κυβέρνηση η οποία ποτέ δεν έκρυψε τις αδυναμίες και αναγνώρισε τα λάθη της. Έτσι θα προσέλθουμε στην προεκλογική περίοδο που θα ξεκινήσει το Σάββατο. Οι πολίτες θα μας εμπιστευθούν πιστεύω γιατί τηρήσαμε τις δεσμεύσεις μας και έχουμε σχέδιο για το πως θα αλλάξουμε τα Ιόνια νησιά και την πατρίδα μας. Σκοπός της πολιτικής μας είναι να βελτιώνει τη ζωή όλων των πολιτών», τόνισε ο πρωθυπουργός.

Αυτό σημαίνει ότι ο κ. Μητσοτάκης θα επισκεφθεί το προσεχές Σάββατο την Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου, από την οποία ο πρωθυπουργός θα ζητήσει τη διάλυση του Κοινοβουλίου.

Ακολούθως, σύμφωνα με την διαδικασία, θα εκδοθεί σχετικό προεδρικό διάταγμα το οποίο θα θυροκολληθεί στη Βουλή και θα κηρύσσει την επίσημη έναρξη της προεκλογικής περιόδου.

Διαβάστε επίσης:

Φράχτης στον Έβρο: Άνοιξε ο δρόμος για ευρωπαϊκή χρηματοδότηση – «Πέρασε» η τροπολογία ΕΛΚ

Αλέξης Γεωργούλης: Τα επόμενα βήματα μετά την καταγγελία – Μεταβαίνει στις Βρυξέλλες, θα ζητήσει ακρόαση πριν την άρση ασυλίας

Αλέξης Γεωργούλης: Άλλες τρεις καταγγελίες εις βάρος του ευρωβουλευτή – Όλες μπήκαν στο αρχείο (videos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 13:51