search
ΤΕΤΑΡΤΗ 29.05.2024 12:44
MENU CLOSE

Υπόθεση Γεωργούλη: Ο Γεωργιάδης «δείχνει» την Αθανασίου για τη διαρροή – Τι απαντά η δημοσιογράφος

20.04.2023 18:45
Adonis Georgiadis_new

Ο υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης ονομάτισε το πρόσωπο που, σύμφωνα με τα όσα είπε ο ίδιος, αποκάλυψε στο διαδίκτυο το όνομα της γυναίκας, η οποία κατήγγειλε τον Αλέξη Γεωργούλη για βιασμό και ξυλοδαρμό.

Όπως είπε ο υπουργός Ανάπτυξης «το όνομα του κομματικού στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ που διέρρευσε το όνομα της καταγγέλλουσας στο διαδίκτυο και το tweet της έχει ανακαλυφθεί, αν και το διέγραψε, είναι Αρετή Αθανασίου».

«Αυτή έγραψε πρώτη το όνομα και είναι στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ» πρόσθεσε ο Άδωνις Γεωργιάδης. Λίγο αργότερα όμως η ίδια η Αρετή Αθανασίου όχι μόνο διέψευσε το γεγονός αλλά υπογράμμισε ότι δεν είναι καν κομματικό στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ.

To βίντεο με τη δήλωση του Άδωνι Γεωργιάδη

Τι απαντά η δημοσιογράφος Αρετή Αθανασίου

Από την πλευρά της, με ανάρτησή της στο Twitter, η δημοσιογράφος, Αρετή Αθανασίου αφού διευκρίνισε ότι δεν έχει διατελέσει στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ ενώ κάλεσε τον υπουργό Ανάπτυξης να βγει άμεσα και με στοιχεία να αποδείξει ότι εκείνη έβγαλε πρώτη το όνομα της καταγγέλλουσας στο διαδίκτυο. Όπως αναφέρει η ίδια αν δεν το κάνει «θα αποδειχθεί πως είναι ένας κοινός συκοφάντης και θα προστατέψω με κάθε νόμιμο τρόπο τα δικαιώματά μου».

Σε κάθε περίπτωση, η ίδια – φανερά εξοργισμένη – υποστηρίζει ότι δεν διέρρευσε εκείνη τα στοιχεία. Παράλληλα, τονίζει ότι τα κίνητρα των πολλαπλών αυτών αναρτήσεων που την συκοφαντούν είναι εμφανή.

Διαβάστε επίσης:

ΣΥΡΙΖΑ: «Κοροϊδία η ρύθμιση χρεών της ΝΔ, 8 στους 10 μένουν εκτός»

Τέμπη: Οι κινήσεις της κυβέρνησης μετά το πόρισμα της Επιτροπής

Άδωνις Γεωργιάδης για τον πίνακα: Ήταν δώρο, δεν τον παρήγγειλα εγώ (Photos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 29.05.2024 12:44