search
ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 11:46
MENU CLOSE

Sex dolls: Από την πριγκίπισσα Νταϊάνα μέχρι τον Τομ Χάρντι – Aυτές είναι οι πιο περιζήτητες κούκλες

21.04.2023 10:48
hardy-diana

Πώς θα σας φαινόταν να μπορούσατε να παραγγείλετε μια πλαστική κούκλα που να ναι “φτυστή” ο αγαπημένος σας celebrity;

Γνωστή εταιρία παιχνιδιών για ενήλικες αποκάλυψε μερικές από τις παραγγελίες που δέχεται για να κατασκευάσει sex dolls που θα μοιάζουν σε αγαπημένους celebrities, ηθοποιούς, ακόμα και βασιλείς.

Ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρίας, Mπεν Στράουντ, δεν κοινοποιεί ακριβώς τι χαρακτηριστικά ζητάνε οι πελάτες, όμως έδωσε κάποια από τα ονόματα διασήμων που βρίσκονται πρώτα στις προτιμήσεις όπως είναι η πριγκίπισσα Νταϊάνα, ο Τομ Χάρντι, η Κέιτ Μίντλεντον, η Μέγκαν Μαρκλ αλλά και… η Wonder Woman.

Αν και ο διευθύνων σύμβουλος επιμένει ότι οι αξίες της εταιρείας του δεν καθοδηγούνται αποκλειστικά από το οικονομικό κέρδος. «Αν είχαμε κίνητρο μόνο το χρήμα, θα δημιουργούσαμε κούκλες Κέιτ Μίντλετον και Μέγκαν Μαρκλ και θα βλέπαμε μάλιστα και μέσα από τις πωλήσεις ποια είναι η πιο δημοφιλής, αλλά κατά βάθος είμαι βασιλικός» εξήγησε.

Όπως εξήγησε, μετά την άκρως επιτυχημένη σειρά του The Crown, οι παραγγελίες για την κατασκευή sex doll της πριγκίπισσας Νταϊάνα έχουν εκτοξευτεί. Όμως όπως αποκάλυψε ο Βρετανός επιχειρηματίας, μεγάλη επιτυχία έχει και ο Tομ Χάρντι. Παρόλα αυτά εξηγεί πως χρειάζεται να δώσει κάποιος την συγκατάθεσή του για να κατασκευαστεί sex doll. Βέβαια εάν μιλάμε για έναν fictional χαρακτήρα όπως είναι η Wonder Woman για παράδειγμα, ο κατασκευαστής έχει κάθε δικαίωμα να την κατασκευάσει.

Διαβάστε επίσης:

Μαντόνα: Άκρως αποκαλυπτική η κόρη της σε εκδήλωση (Photos)

Τα λόγια του Μαρτίκα όταν νομίζει ότι οι κάμερες δεν γράφουν – «Διδάσκω Survivor» (Video)

Κάιλι Τζέννερ: «Δεν είμαι τόσο πλαστική όσο νομίζει ο κόσμος»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 11:45