search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 19:09
MENU CLOSE

Κάιλι Τζέννερ: «Δεν είμαι τόσο πλαστική όσο νομίζει ο κόσμος»

21.04.2023 08:52
kylie-jenner

Αντιδράσεις προκάλεσε για ακόμα μια φορά η 25χρονη εκατομμυριούχος Κάιλι Τζέννερ η οποία υποστηρίζει πως δεν έχει κάνει τόσες πολλές πλαστικές όσες μπορεί να νομίζει ο κόσμος.

Η 25χρονη τηλεπερσόνα είπε ότι: «Υπάρχει μια μεγάλη παρανόηση για μένα, ότι έχω κάνει πολλές πλαστικές επεμβάσεις στο πρόσωπό μου. Δεν είμαι τόσο πλαστική, όσο νομίζει ο κόσμος».

Όπως είναι φυσικό αμέσως το διαδίκτυο γέμισε με παλιές της φωτογραφίες οι οποίες δεν θυμίζουν σε τίποτα την εικόνα που έχει τώρα. Χείλη, μάτια, μύτη και ζυγωματικά είναι εντελώς διαφορετικά από αυτά που είχε όταν ήταν ακόμα 18.

Την κατηγόρησαν πως για ακόμα μια φορά λέει ψέματα καθώς έχει αλλάξει αισθητά στο πέρασμα του χρόνου. «Μάτια έχουμε και βλέπουμε», «Η Κάιλι είπε ένα ψέμα σήμερα», «Αν η Κάιλι δεν είναι τόσο πλαστική, τότε εγώ είμαι ο πρόεδρος των ΗΠΑ» είναι μερικά μόνο από τα ειρωνικά σχόλια των χρηστών στο Twitter εναντίον της.

Με το brand των Καρντάσιανς να έχει πάρει την κατιούσα, πολλοί κατηγορούν την οικογένεια πως κάνουν ό,τι μπορούν για να τραβήξουν ξανά πάνω τους την προσοχή. Τις τελευταίες μέρες κυκλοφορεί η φήμη πως η Κάιλι βγαίνει με τον Τιμοτέ Σαλαμέ, έναν από τους πιο αγαπημένους ηθοποιούς αυτή τη στιγμή. Παρόλα αυτά πολλοί πιστεύουν πως είναι απλά ένα κόλπο PR για να τους δώσει ο κόσμος σημασία.

Διαβάστε επίσης:

Χάρις Αλεξίου: «Ήμουν σε εποχή που βαριόμουν όταν με κάλεσε ο Χριστόφορος για το Maestro» (Videos)

Μενεγάκη για Γεωργούλη: «Μας έχει αφήσει όλους με το στόμα ανοιχτό»

Λένα Δροσάκη: «Όταν οι άνθρωποι αλλάζουν, απομακρυνόμαστε»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 19:08