search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 12:02
MENU CLOSE

Λένα Δροσάκη: «Όταν οι άνθρωποι αλλάζουν, απομακρυνόμαστε»

20.04.2023 16:35
drosaki_new

Στις πρώτες της δηλώσεις μετά τον χωρισμό της προχώρησε η Λένα Δροσάκη, καθώς μίλησε σε περιοδικό της Θεσσαλονίκης, όπου αναφέρθηκε, ανάμεσα σε άλλα, και στο διαζύγιό της με τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη.

«Είμαι ένας άνθρωπος που αναζητώ στη ζωή μου το μοίρασμα. Μεγάλωσα και σε μια οικογένεια μεγάλη με τρία αδέρφια, μια μαμά και έναν μπαμπά που φρόντιζαν πολύ την έννοια της οικογένειας και γι’ αυτό μου αρέσει πολύ να μοιράζομαι τη ζωή μου», δήλωσε αρχικά η Λένα Δροσάκη.

«Όλα είναι επιλογές. Επιλέγουμε να έχουμε καλούς φίλους, καλούς ανθρώπους δίπλα μας, και όταν αυτό πλέον αλλάζει, απομακρυνόμαστε για να μη γίνει κάτι άρρωστο», εκμυστηρεύτηκε η γνωστή ηθοποιός.

Σχετικά με το μέλλον της η Λένα Δροσάκη σχολίασε: «Θα σου πω κάτι από τη Ρόζαλιντ που λέει: «Τόσα πράγματα. Εύχομαι να ξυπνάω το πρωί και να μη νιώθω το βάρος της επόμενης μέρας».

«Να νιώθω σημαντική, να νιώθω άνετα όταν είμαι μόνη μου, να νιώθω άνετα όταν είμαι ανάμεσα στους ανθρώπους, να με φιλήσουν, να γεννηθώ ένα παιδί που το αγαπάνε και το φροντίζουν, να δω τον πατέρα μου να καμαρώνει για μένα, να μυρίζω τον φρέσκο αέρα στην κορυφή του βουνού και ένας άντρας να στέκεται πλάι μου ή έστω κάτι τέτοιο για μια τουλάχιστον ημέρα», συμπλήρωσε η ηθοποιός.

Διαβάστε επίσης:

Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ: Έγραψε βιβλίο για τους 7 «χρυσούς» κανόνες της ζωής του

Survivor All Star: Άναυδος ο Τάκης Καραγκούνιας – Βρήκε τον… σωσία του σε Τούρκο παίκτη (Video)

Κατερίνα Καινούργιου: Τα παράπονά της στην αρχή της εκπομπής – «Προκαλώ το Happy Day…» (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 12:01