search
ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 07:55
MENU CLOSE

Κιμ Καρντάσιαν: Η μόνη που θα πάει τελικά στο Μet Gala από την οικογένειά της

13.04.2023 09:57
kim-kardashia

Σαν βόμβα είχε πέσει στα μέσα του Μαρτίου η είδηση πως η Kardashian clan δεν βρίσκεται στη λίστα των καλεσμένων για το φετινό Met Gala.

Mε απόφαση της Άννα Γουίντουρ, οι οικογένεια βρέθηκε εκτός λίστας καθώς επιθυμία της αρχισυντάκτριας της VOGUE είναι να ασχοληθεί φέτος ο κόσμος με τη μόδα κι όχι με τις εμφανίσεις τους.

Όμως, σύμφωνα με το Page Six, η Κιμ είναι η μόνη που κατάφερε να μπει στην exclusive λίστα και μάλιστα είναι πολύ πιθανό να τη συνοδέψει η Κένταλ Τζένερ που είναι και στον χώρο της μόδας.

Ο λόγος για τον οποίο η οικογένεια μένει εκτός φέτος είναι επειδή οι «προκλητικές» τους εμφανίσεις στα τελευταία Met Gala, όπως για παράδειγμα εκείνη της Κιμ Καρντάσιαν ως Μέριλιν Μονρόε στη διοργάνωση του 2022, απασχολούν περισσότερο τα media, από το ίδιο το event.

Η Κρις Τζένερ και η κόρες της αρνούνται πως δεν έχουν λάβει πρόσκληση καθώς, όπως είπε ο εκπρόσωπος τύπου τους, πάντα τις καλούν στο Met. Εάν αυτό διαψευσθεί θα υπάρχουν επιπτώσεις στη φήμη τους.

Διαβάστε επίσης:

Τζέιμι Φοξ: Η αινιγματική ανάρτηση της κόρης του για την υγεία του- Στο νοσοκομείο ο ηθοποιός

Tζέρεμι Ρένερ: Εμφανίστηκε στο κόκκινο χαλί με μπαστούνι μετά το σοβαρό ατύχημα – Αποθέωση από τους θαυμαστές του (Videos)

«Οι μαχητές των δρόμων» επιστρέφουν: Το νέο teaser δείχνει τον Τζέισον Μομόα έτοιμο για πόλεμο (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 07:55