search
ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 07:45
MENU CLOSE

Εκλογές 2023: Κατέθεσε αίτηση επαναλειτουργία του «ΕΑΝ» ο Κανελλόπουλος

22.04.2023 16:20
kanellopoulos_kasidiaris

Την επαναλειτουργία του κόμματός «ΕΑΝ», που ίδρυσε στις 13 Φεβρουαρίου του 2022, ζητά ο πρώην αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Αναστάσιος Κανελλόπουλος, με αίτηση που κατέθεσε χθες στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου

Το αίτημα υποβάλλεται λίγες ημέρες μετά την ψήφιση της συμπληρωματικής τροπολογίας που μπλόκαρε το κόμμα Κασιδιάρη, «ΕΛΛΗΝΕΣ», την αρχηγία του οποίου είχε αναλάβει πρόσφατα ο κ. Κανελλόπουλος κατόπιν ομόφωνης εκλογής του στη θέση του Προέδρου.

Η λειτουργία του «ΕΑΝ» είχε ανασταλεί λίγο πριν ο κ. Κανελλόπουλος εκλεγεί παμψηφεί στην ηγεσία του κόμματος «Έλληνες» του Ηλία Κασιδιάρη.

Αυτό που προφανώς οδήγησε τον κ. Κανελλόπουλο στην αναβίωση του «ΕΑΝ» είναι το ενδεχόμενο αποκλεισμού του κόμματος Κασιδιάρη από την Ολομέλεια του Α1 Τμήματος του Αρείου Πάγου, το οποίο θα κρίνει ποια κόμματα- συνδυασμοί θα κατέλθουν στις εκλογές της 21ης Μαϊου που προκήρυχθηκαν επισήμως σήμερα.

Διαβάστε επίσης:

Βελόπουλος: «Ο ίδιος ο πρωθυπουργός έλεγε ότι δεν μπορεί να ζήσει με 680 ευρώ»

Πόλεμος ανακοινώσεων ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ για την επενδυτική βαθμίδα

Απάντηση Μυλωνάκη σε Βελόπουλο: Ξέρω πολλά, κάποιοι θα χάσουν τον ύπνο τους

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 07:45