search
ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 19:19
MENU CLOSE

Κουλουμπή για Γεωργούλη: «Φοβάμαι ότι είναι αλήθεια όλο αυτό»

23.04.2023 15:21
kouloubi

Για την καταγγελία σε βάρος του Αλέξη Γεωργούλη, και όχι μόνο, μίλησε η Χριστίνα Κουλουμπή στην εκπομπή «Γεια σου» του ΣΚΑΙ.

Οι δυο τους είχαν συνεργαστεί μαζί στη σειρά του Mega «Εραστής δυτικών προαστίων» το 2004.

«Ένιωσα πάρα πολύ άσχημα. Χρειαζόμαστε οι άνθρωποι να υπάρχουν κάποια όρια. Όταν αυτά καταρρίπτονται, χρειάζεται τσεκούρι», ήταν το γενικό σχόλιο της Χριστίνας Κουλουμπή.

Για την υπόθεση Γεωργούλη: «Φοβάμαι ότι είναι αλήθεια όλο αυτό. Έχω ακούσει ότι υπάρχουν αποδείξεις, το καταδικάζω με όλη μου τη δύναμη. Δεν είναι δυνατόν να μην υπάρχει σεβασμός από άνθρωπο σε άνθρωπο. Θα μπορούσε να ήμασταν όλοι να είμαστε θύματα. Η εξουσία πολλές φορές και η αίσθηση του “κάτι είμαι” είναι πολύ άσχημο πράγμα. Είναι απαράδεκτο. Νιώθω μια κραυγή μέσα μου να λέει: “Παναγία μου… σεβασμός! Δεν είναι δυνατόν”», απάντησε η Χριστίνα Κουλουμπή.

Για τη σχέση της με τη μητέρα της, Κάρμεν Ρουγγέρη: «Η αγάπη που υπάρχει μεταξύ μας είναι και αυτή που μας απελευθερώνει. Είμαι πολύ ευτυχισμένη που δουλεύω μαζί της».

Πώς αντιδρά η Χριστίνα Κουλουμπή όταν τη ρωτούν γιατί δεν έκανε τη δική της οικογένεια; «Δεν νιώθω καθόλου άβολα με αυτή την ερώτηση. Θα μπορούσα να έχω κάνει οικογένεια, αλλά δεν έκανα, δεν έτυχε. Θα ήταν πολύ όμορφο να έχω, πιστεύω ότι είναι και πολύ όμορφο που δεν έχω γιατί νιώθω πως είναι όλοι τους παιδιά μου», απάντησε η γνωστή ηθοποιός και σκηνογράφος.

Διαβάστε επίσης:

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Η απάντηση στα δημοσιεύματα περί εγκυμοσύνης

Σολωμού για Γεωργούλη: Αν έχει κάνει κάτι, εγώ θα τον κρεμάσω (Video)

Ιωάννα Μαλέσκου: Ετοιμάζει βαλίτσα για το μαιευτήριο (Photo)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 19:18