search
ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 04:06
MENU CLOSE

Κιμούλης: Εκδικάζονται σήμερα οι αγωγές – Τι δήλωσε ο ηθοποιός, η αντίδραση της Ζέτας Δούκα (Videos)

27.04.2023 12:39
kimoylis-new

Εκδικάζονται σήμερα, Πέμπτη 27 Απριλίου οι αγωγές του Γιώργου Κιμούλη κατά της Ζέτας Δούκα, της Δώρας Χρυσικού και του Νίκου Ψαρρά.

Φθάνοντας, μάλιστα, στα δικαστήρια της σχολής Ευελπίδων μαζί με τον δικηγόρο του, Βασίλη Καπερνάρο, ο ηθοποιός έκανε δηλώσεις στους δημοσιογράφους, ζητώντας να μην γίνει κάποια περαιτέρω συζήτηση.

«Θεωρώ ότι το κίνημα #MeToo είναι ένα σπουδαίο κίνημα. Μετρά 17 χρόνια περίπου από τότε που η Αμερικανίδα Μπερκ έβαλε τα θεμέλια. Έχει καθοδηγήσει πολλούς κακοποιητές και βιαστές στα δικαστήρια και τις φυλακές. Παράλληλα όμως έχουν εμφανιστεί κάποια πρόσωπα που προσπάθησαν να εκμεταλλευτούν αυτό το κίνημα», είπε αρχικά και πρόσθεσε:

«Είναι στη φύση του ανθρώπου να ψεύδεται και να κάνει καταγγελίες ψευδείς. Τα πρόσωπα αυτά, κατά τη γνώμη μου, πέρα από το γεγονός αυτό, ότι συκοφαντούν και προκαλούν ηθική βλάβη σε αυτούς που ψευδώς καταγγέλλουν, πρέπει να τιμωρούνται για να προστατευτεί αυτό το σημαντικό κίνημα».

Από την πλευρά του, ο δικηγόρος του Γιώργου Κιμούλη, Βασίλης Καπερνάρος, έκανε λόγο για «σκετσάκι» που έπαιξαν τρία πρόσωπα με κίνητρό τους να εξυπηρετηθούν κάποιες σκοπιμότητες.

«Θα σας δώσω τη φωτογραφία που αποδεικνύει ότι όλα τα γεγονότα που ειπώθηκαν άκαιρα, ανεπίκαιρα, μόνο και μόνο για να εξυπηρετηθούν κάποιες σκοπιμότητες, χρησιμοποιώντα το #MeToo έβλαψαν τον κ. Κιμούλη πάρα πολύ, γι’ αυτό προσέφυγε στα δικαστήρια σήμερα και συζητήσαμε τις αγωγές μας. Δεν δικαιολογείται μετά από 13 χρόνια να πας σε μια εκπομπή και να λες αυτά που λες. Όταν γνωρίζεις ότι αυτά δεν μπορούν να αποδειχτούν» είπε και πρόσθεσε:

«Οι δύο μάρτυρες είναι μια ταινία μικρού μήκους, ένα σκετσάκι που συναποφάσισαν τρία άτομα να παίξουν αυτό το παιχνίδι γιατί είχαν στο νου τους την καριέρα τους και να έχουν εξασφαλίσει τις δουλειές τους. Όπως κα έγινε, όταν τις εξασφάλισε τις δουλίτσες ο κ. Κιμούλης έχασε τις δικές του».

Από τη μεριά της, η Ζέτα Δούκα αρνήθηκε να κάνει δηλώσεις κατά την άφιξή της στα δικαστήρια, ενώ μετά τη διαδικασία, κατά την αποχώρησή της ανέφερε τα εξής: «Η αγωγή συζητήθηκε, περιμένουμε την απόφαση. Ευχαριστώ πολύ, θα σας πει όλα ο δικηγόρος μου»

Διαβάστε επίσης:

Τι έδειξε η τελευταία μεγάλη επιστημονική αποστολή στο ηφαίστειο της Σαντορίνης

Σέρρες: Τρεις μαθήτριες κατήγγειλαν καθηγητή τους για σεξουαλική παρενόχληση

Άλκης Καμπανός: «Εγώ τον χτύπησα στο πόδι», ομολόγησε ο δεύτερος κατηγορούμενος (video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 01.05.2024 19:42