search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 04:46
MENU CLOSE

Κιμούλης: «Έφτιαξαν ένα σεναριάκι – Άλλοι βρήκαν δουλίτσες και άλλοι τις έχασαν» λέει ο δικηγόρος του (Video)

26.04.2023 13:05
kimoylis-giorgos-new

Αγωγές ύψους 1,2 εκατομμυρίων ευρώ έχει καταθέσει ο Γιώργος Κιμούλης κατά της Ζέτας Δούκα, του Νίκου Ψαρρά, της Δώρας Χρυσικού αλλά και του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών.

Οι εν λόγω αγωγές πρόκειται να εκδικαστούν την προσεχή Παρασκευή με τον συνήγορο του ηθοποιού, Βασίλη Καπερνάρο να κάνει λόγο για «σεναριάκια» που στόχο είχαν να «βρουν δουλίτσες οι καταγγέλλοντες».

«Μετά από όλο αυτό της χρονικής διάρκειας και τις επιπτώσεις που έχουν όλα αυτά τα θέματα, που ήταν πάρα πολύ στεναχωρημένος, τώρα ο Γιώργος Κιμούλης αισθάνεται τρόπον τινά δικαιωμένος όσον αφορά την αποδοχή από τον κόσμο. Αυτό αποδεικνύεται με τα γεμάτα θέατρα όπου παίζει.

Πλέον έχει ταξινομηθεί στη συνείδηση του κόσμου ότι ο Γιώργος Κιμούλης αδίκως, κατάφορα αδίκως, έτυχε αυτής της συμπεριφοράς από κάποιους. Ασφαλώς και θα μπορέσει να δουλέψει ξανά στην ΕΡΤ και να παίξει ξανά στην Επίδαυρο όπως και μπορούσε. Αν και στην Ελλάδα είμαστε και καμιά φορά, ξέρετε, σηκώνονται οι ντομάτες και χτυπάνε τον μανάβη.

Υπήρξε μια ομάδα που έφτιαξε ένα σεναριάκι, μια μικρού μήκους ταινία και επιτέλεσε το νόημα που έχει η λέξη αριβισμός. Καιροσκοπισμός, τυχοδιωκτισμός και κυρίως αριβισμός. Αριβίστας είναι ο άνθρωπος εκείνος ο οποίος, χωρίς να έχει ηθικούς ενδοιασμούς, θέλει να ανέλθει κοινωνικά και επαγγελματικά με κάθε τρόπο. Έτσι εκείνοι βρήκαν δουλίτσες και κάποιοι άλλοι έχασαν τις δουλειές τους» ανέφερε μεταξύ άλλων, μιλώντας στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου.

Διαβάστε επίσης:

Σουδάν: Μυστήριο με το ελληνικό μεταγωγικό C-130 – Οι φήμες για την «εξαφάνισή» του

Τέμπη – Hellenic Train: Καθυστερήσεις στην καταβολή των αποζημιώσεων στα θύματα (video)

Ο ΕΟΦ ανακαλεί γνωστό αντισηπτικό χεριών (Photo)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 01:09