search
ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 20:04
MENU CLOSE

Σουδάν: Μυστήριο με το ελληνικό μεταγωγικό C-130 – Οι φήμες για την «εξαφάνισή» του

26.04.2023 12:03
aeroplano_metagogiko_C-27J-spartan_2604_new

Το ενδιαφέρον των ΜΜΕ έχει προκαλέσει η… εξαφάνιση του ελληνικού μεταγωγικού C-130 Hercules της Πολεμικής Αεροπορίας, που θα μετέφερε Έλληνες από το Σουδάν.

Συγκεκριμένα, το C-130 Hercules μετέβαινε στην Αίγυπτο, μαζί με ένα ακόμη τύπου C-27J Spartan, προκειμένου να παραλάβει Έλληνες που απεγκλωβίστηκαν από το εμπόλεμο Σουδάν.

Ωστόσο, οι επίσημες αναφορές σε εναέριες μεταφορές Ελλήνων αναφέρονται μόνο στο C-27J Spartan, το οποίο προσγειώθηκε χτες στην Ελευσίνα, μαζί με τους 17 Έλληνες που απεγκλωβίστηκαν.

Να σημειωθεί πως πρόσφατα δημοσιεύματα αποκάλυψαν προβλήματα στη σύμβαση για την συντήρηση των ελληνικών C-130 της Πολεμικής Αεροπορίας και έθεσαν σοβαρά ερωτήματα για την επάρκεια της εργολήπτιας εταιρείας.

Παράλληλα, η ανακοίνωση ότι το ίδιο αεροσκάφος -το C-27J Spartan- επιστρέφει στο Τζιμπουτί, πολλαπλασίασε τα ερωτηματικά για την κατάσταση του C-130.

Διαβάστε επίσης:

Τέμπη – Hellenic Train: Καθυστερήσεις στην καταβολή των αποζημιώσεων στα θύματα (video)

Ο ΕΟΦ ανακαλεί γνωστό αντισηπτικό χεριών (Photo)

Βόλος: Έκανε έφοδο στη δημοτική αστυνομία γιατί του «έκοψαν» κλήση – «Θα σε βρω και θα σε σκοτώσω» είπε στον αστυνομικό

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 20:04