search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 10:01
MENU CLOSE

Θάνος Πετρέλης: «Μεγάλωσα σε ένα σπίτι πατριαρχικό – Δεν βοηθώ στις δουλειές, είμαι καλομαθημένος» (Video)

28.04.2023 11:52
thanos-petrelis-new

Για την καθημερινότητα με την οικογένειά του μίλησε ο Θάνος Πετρέλης, αποκαλύπτοντας ότι οι «ρόλοι» στο σπίτι του δεν… μπερδεύονται.

Μιλώντας στην εκπομπή «Happy Day», ο τραγουδιστής επισήμανε ότι ο ίδιος δεν ασχολείται καθόλου με τις δουλειές του σπιτιού, καθώς -όπως τονίζει- στο πατρικό του σπίτι, επικρατούσε η λογική ότι ο «άνδρας δεν θα πλύνει τα πιάτα» για παράδειγμα.

Ο Θάνος Πετρέλης ξεκαθαρίζει ότι ο ίδιος δεν θεωρεί κακό για κάποιον άνδρα να ασχολείται και με τις δουλειές του σπιτιού, ωστόσο, όπως υπογραμμίζει στο δικό του σπίτι «οι γυναίκες του τον προσέχουν…»

«Δεν βοηθάω στις δουλειές του σπιτιού. Είμαι μοναχογιός, οπότε όπως καταλαβαίνεις πάντα είχα τα πάντα στο χέρι. Μπορεί να μην αρέσει αυτό σε κάποιους. Ο καθένας έχει την άποψή του. Μεγάλωσα σ’ ένα σπίτι πατριαρχικό, υπήρχε καλώς ή κακώς η λογική ότι δεν θα πλύνει ο άνδρας τα πιάτα. Δεν είναι κακό να κάνει ο άνδρας τις δουλειές του σπιτιού, απλώς δεν έχει χρειαστεί να τις κάνω. Είμαι καλομαθημένος, έχω τις γυναίκες μου να με προσέχουν και εγώ προσφέρω ό,τι θέλουν, όσο μπορώ» είπε, ενώ μιλώντας για τη σχέση του με τη σύζυγό του με την οποία είναι μαζί εδώ και 27 χρόνια επισημαίνει ότι οι δυο τους έχουν βρει τη «χρυσή τομή».

«Βρήκαμε τη χρυσή τομή. Η σύζυγός μου, Σοφία, είναι ο άνθρωπος που εμπιστεύομαι 1000%» θα πει. Ο καθένας προσφέρει, σε αυτό που του αρέσει και είναι καλός» ανέφερε μεταξύ άλλων.

Διαβάστε επίσης:

Τέιλορ Σουίφτ και Φερνάντο Αλόνσο: Είναι ζευγάρι; Ο θρύλος της F1 απαντά στις φήμες (video)

Νίκολας Κέιτζ: «Ανέλαβα κακούς ποιοτικά ρόλους στον κινηματογράφο για να αποπληρώσω τα χρέη μου»

Μαντόνα: Το πρωτότυπο video του «American Life» κυκλοφορεί μετά από 20 χρόνια

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 10:01