search
ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 01:11
MENU CLOSE

Τέιλορ Σουίφτ και Φερνάντο Αλόνσο: Είναι ζευγάρι; Ο θρύλος της F1 απαντά στις φήμες (video)

28.04.2023 11:01
Talor-swift

Οι οδηγοί της Formula 1 επιστρέφουν στη δράση σήμερα Παρασκευή, έπειτα από διακοπή τεσσάρων εβδομάδων κι ένα από τα ζητήματα που απασχόλησαν περισσότερο τους δημοσιογράφους  στις συνεντεύξεις Τύπου των οδηγών ενόψει του Grand Prix του Αζερμπαϊτζάν ήταν η φημολογούμενη ερωτική σχέση του Φερνάντο Αλόνσο με την Τέιλορ Σουίφτ.

Οι δυο τους έχουν χωρίσει πρόσφατα από τις σχέσεις τους. Οι φήμες ξεκίνησαν όταν ο Ισπανός οδηγός της Aston Martin ανέβασε πριν λίγες ημέρες στον λογαριασμό του στο TikTok  το τραγούδι «Karma» της Τέιλορ Σουίφτ, κλείνοντας πονηρά το μάτι κι αυτό ήταν αρκετό για να τραβήξει την προσοχή του κοινού. Έπειτα ακολούθησαν κι άλλοι υπαινγμοί. Ο Αλόνσο άρχισε να χρησιμοποιεί πολύ την λέξη «eras» (σ.σ. εποχές) που είναι και το όνομα της περιοδείας την οποία πραγματοποιεί αυτή την εποχή η διάσημη τραγουδίστρια.

@fernandoalonso Race week era😉 #F1 #F1TikTok #Formula1 ♬ karma sped up – ✨️j &lt3 ✨️

Όταν ο Αλόνσο ρωτήθηκε στο Μπακού από το επίσημο κανάλι της Formula 1 για τη φημολογούμενη σχέση του με την τραγουδίστρια δεν έδωσε μια σαφή απάντηση:  «Δεν έχω κάτι να πω. Είναι ήδη αρκετά περίπλοκο το αγωνιστικό φορμάτ στο Μπακού. Είμαι σίγουρος ότι έχεις αρκετές ερωτήσεις».

Δημοσιογράφος ολλανδικού δικτύου τον ρώτησε «Πώς ήταν το ραντεβού» με τον Αλόνσο να απαντά για τον αγώνα. Στο τέλος ο δημοσιογράφος του είπε πως δεν ήταν αυτή η ερώτηση και ο θρύλος της F1 γέλασε πονηρά.

Διαβάστε επίσης:

Νίκολας Κέιτζ: «Ανέλαβα κακούς ποιοτικά ρόλους στον κινηματογράφο για να αποπληρώσω τα χρέη μου»

Μαντόνα: Το πρωτότυπο video του «American Life» κυκλοφορεί μετά από 20 χρόνια

Άμπερ Χερτ: Το Twitter μποϊκοτάρει τo «Aquaman 2» μετά την επιστροφή της (video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 01:11