search
ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 05:45
MENU CLOSE

Δολοφονία Καραϊβάζ: Αρνείται κάθε εμπλοκή ο φερόμενος ως ηθικός αυτουργός

03.05.2023 18:34
karaivaz-1-new

Κάθετος ως προς την μη ανάμειξή του στη δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ είναι ο κρατούμενος, φερόμενος ως ηθικός αυτουργός, που μίλησε στο Mega.

Μιλώντας στην εκπομπή «Live News» είπε χαρακτηριστικά: «Τι είναι αυτά που λετε; Δεν έχω καμία σχέση με αυτή την εγκληματική ενέργεια».

Όσον αφορά στην έρευνα της ΕΥΠ, που μνημονεύεται μέσα στη δικογραφία για τον Γιώργο Καραϊβάζ, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής,  πρόκειται για μία έρευνα που άρχισε στο 2017 – 2018 και αφορούσε ένα κύκλωμα επίορκων αστυνομικών, ιδιωτών, δικηγόρων και επιχειρηματιών, οι οποίοι εισέπρατταν μηνιαίως τεράστια χρηματικά ποσά από περίπου 1.000 μαγαζιά και νυχτερινά κέντρα.

Πάντα σύμφωνα με το Mega, ο Γιώργος Καραϊβάζ είχε κληθεί να δώσει έγγραφες εξηγήσεις, καθώς υπήρχαν αναφορές για επίμαχες συνομιλίες του με αστυνομικούς. Ωστόσο, τα στοιχεία δεν ήταν επαρκή και ο θάνατος του σταμάτησε οποιαδήποτε έρευνα σε βάρος του. Ο ίδιος έλεγε ότι θα προβεί σε αποκαλύψεις για αυτή την έρευνα της ΕΥΠ.

Νέες αποκαλύψεις για τον 40χρονο κατηγορούμενο και τη Ferrari

Εν τω μεταξύ, η εκπομπή αποκάλυψε νέα στοιχεία για τον 40χρονο κατηγορούμενο, ο οποίος κυκλοφορούσε με Ferrari, ιδιοκτήτης της οποίας ήταν επιχειρηματίας και ιδιοκτήτης πρατηρίου καυσίμων, που εκτελέστηκε από νονούς τον Ιούνιο του 2022, στο Γέρακα. 

Συγγενείς του δολοφονηθέντα επιχειρηματία αναφέρουν ότι ο 40χρονος συλληφθείς για την δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ σε ένα ταξίδι που είχε κάνει στην Σαντορίνη με τον δολοφονηθέντα επιχειρηματία για να εξετάσουν ένα ζήτημα αναφορικά με ένα πρατήριο καυσίμων, του ζήτησε εκεί για δύο μέρες ο επιχειρηματίας από τον Γέρακα να σταματήσει να έχει φρουρά από αστυνομικούς και ο 40χρονος να αναλάβει την φύλαξη του επιχειρηματία.

Μάλιστα, ορισμένοι συγγενείς θεωρούν ότι σκόπιμα ο συλληφθέντας για την δολοφονία του δημοσιογράφου είχε προβεί σε αυτήν την ενέργεια, προκειμένου να τον σκοτώσει.

Κατ’ άλλους συγγενείς, κράτησαν φιλικές σχέσεις με τον 40χρονο και έτσι του έδωσαν το πολυτελές αυτοκίνητο σε τιμή ευκαιρίας.

Ανάμεσα στις δύο πλευρές των συγγενών έχει ξεσπάσει δικαστική διαμάχη για την τιμή που δόθηκε το πολυτελές αυτοκίνητο, καθώς ο επιχειρηματίας από τον Γέρακα άφησε πίσω του χρέη τα οποία θα μπορούσαν να είχαν τακτοποιηθεί από την πώληση του αυτοκινήτου.

Διαβάστε επίσης:

Τρίκαλα: Πλημμύρα λόγω κακοκαιρίας – Ποτάμια οι δρόμοι (Photos/Video)

Σούλη Σαμπάχ: Τι ανακοίνωσε η οικογένειά της για την κηδεία της

Γλυφάδα: Χειροβομβίδα βρέθηκε σε αυλή πολυκατοικίας – Στέλεχος του λιμενικού ο στόχος

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 01:50