search
ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 23:36
MENU CLOSE

Δολοφονία Καραϊβάζ: Αθώος δηλώνει ο 40χρονος συλληφθείς (Video)

02.05.2023 16:09
dolofonia_karaivaz_new

Αθώος δηλώνει ο ένας εκ των δύο συλληφθέντων για την δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ και συγκεκριμένα ο 40χρονος, που μαζί με τον 48χρονο αδελφό του συνελήφθησαν για την εκτέλεση του δημοσιογράφου έξω από το σπίτι του στον Άλιμο πριν από δύο χρόνια.

Μάλιστα, σύμφωνα με τη δημοσιογράφο του Alpha που του μίλησε, ο ίδιος υποστηρίζει ότι η σύλληψή του έχει γίνει λόγω της προεκλογικής περιόδου και υπήρχε ανάγκη η ΕΛ.ΑΣ. να εμφανίσει κάποια επιτυχία.

Σύμφωνα με τον Alpha, ο 40χρονος, ο οποίος μίλησε μέσα από τα κρατητήρια στη ΓΑΔΑ, τονίζει ότι «οι δολοφόνοι του κ. Καραϊβάζ θα μείνουν ελεύθεροι και θα μπουν δύο αθώοι με οικογένειες, στη φυλακή. Εγώ θα αποδείξω ότι δεν υπάρχω πουθενά, σαν οντότητα και σαν τίποτα στις δικογραφίες. Ο κόσμος θα τις διαβάσει, θα την ανεβάσω τη δικογραφία μου, να τη διαβάσει όλος ο κόσμος».

«Γελάω δυστυχώς. Θέλω να μου πουν την Τετάρτη που θα περάσω εισαγγελέα και ανακριτή ποια είναι τα στοιχεία που με προφυλακίζουν, τίποτα άλλο. Αλλά οι δολοφόνοι του κ. Καραϊβάζ θα μείνουν έξω», πρόσθεσε ο ίδιος.

Επιπλέον, η σύντροφος του 40χρονου εξηγώντας τον λόγο για τον οποίο το βαν της εταιρίας τους βρισκόταν κοντά στη γειτονιά του σπιτιού του Γ. Καραϊβάζ, δήλωσε ότι μοίραζαν διαφημιστικά φυλλάδια της εταιρίας καθαρισμού που διατηρούν.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στη δικογραφία περιλαμβάνονται άλλα τρία άτομα τα οποία αναζητούνται.

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ και τα δύο αδέλφια που συνελήφθησαν, έχουν απασχολήσει στο παρελθόν τις αρχές, ενώ από την αστυνομία διαρρέεται ότι είναι θέμα χρόνου να συλληφθούν και άλλα άτομα για τη δολοφονία του δημοσιογράφου, καθώς βρίσκονται κοντά και στον ηθικό αυτουργό.

Διαβάστε επίσης:

Δολοφονία Καραϊβάζ: Προπομπός για νέες συλλήψεις οι απαντήσεις που θα δώσουν στον ανακριτή οι δύο συλληφθέντες (Video)

Δίκη Πισπιρίγκου: Κόντρα Κούγια – μάρτυρα και νέα μήνυση για ψευδορκία σε παιδοχειρουργό (Video)

Συγκλονίζουν η σύζυγος και η μητέρα του Καραϊβάζ – «Συγχωρώ τους δολοφόνους» – «Θέλω να πάω κοντά του» (videos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 23:13