search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 21:46
MENU CLOSE

Γιώργος Λιάγκας: Σε βιντεοκλίπ της Θεοδωρίδου ο παρουσιαστής – Η αντίδραση της Μενεγάκη (Videos)

03.05.2023 12:23
liagkas-theodoridoy-new

Σε βιντεοκλίπ της Νατάσας Θεοδωρίδου πρόκειται να πρωταγωνιστήσει ο Γιώργος Λιάγκας. Το κλιπ θα κυκλοφορήσει την Παρασκευή οπότε ο παρουσιαστής θέλησε να αποκαλύψει μέσω της εκπομπής του το παρασκήνιο αυτής της… απροσδόκητης συνεργασίας.

Ο Γιώργος Λιάγκας επιβεβαίωσε αρχικά την είδηση που κυκλοφορεί τις τελευταίες ημέρες, ενώ με χιουμοριστική διάθεση είπε ότι αυτή η συνεργασία ήταν ο μοναδικός τρόπος να πείσει την τραγουδίστρια να της πάρει συνέντευξη.

«Με τη Νατάσα είμαστε πολύ κοντά το τελευταίο διάστημα. Οι σχέσεις αλλάζουν κι εξελίσσονται και διαμορφώνονται κι είτε έρχονται πιο κοντά οι άνθρωποι ή απομακρύνονται στη ζωή. Με τη Νατάσα είμαστε πολύ κοντά το τελευταίο διάστημα, έχουμε έρθει κοντά σε ανθρώπινο επίπεδο», είπε και πρόσθεσε:

«Την έβλεπα να δίνει συνέχεια συνεντεύξεις στη φίλη μου, την Ελένη Μενεγάκη. Κάθε χρόνο “Ελένη Μενεγάκη, κουμπάρα, κουμπάρα”, της λέγαμε να δώσει μια συνέντευξη κι εδώ, δεν έδινε τίποτα σε εμάς, με τίποτα. Μετά, είδα ότι έδωσε συνέντευξη και σε άλλες εκπομπές και πολύ καλά έκανε κι ωραίες επιλογές έκανε. Και σε εμένα πάλι τίποτα.

Ο μόνος τρόπος να μου δώσει κάποια στιγμή συνέντευξη η Νατάσα Θεοδωρίδου ήταν να κάνω βιντεοκλίπ. Τη Δευτέρα θα είναι εδώ η Νατάσα να τα πούμε όλα».

Η αντίδραση της Ελένης Μενεγάκη

«Ο Γιώργος Λιάγκας σε βίντεο κλιπ της Νατάσας; Πολύ με διασκεδάζει. Μου είπαν ότι όχι απλά παίζει στο βίντεο κλιπ, αλλά παίζει και το αμάξι του. Εμένα πολύ μου άρεσε σαν ιδέα και με διασκέδασε, γιατί είναι κάτι που δεν το περίμενες. Είναι λίγο κόντρα, αλλά είναι ωραίο» ήταν το σχόλιο της Ελένης Μενεγάκη η οποία, ως γνωστόν, είναι στενή φίλη και κουμπάρα με τη Νατάσα Θεοδωρίδου

Διαβάστε επίσης:

Κώστας Αρζόγλου: «Είχα απιστήσει και δεν μετανιώνω – Έκανα 4 γάμους, δεν ξέρω πώς με άντεξαν» (Video)

Κατερίνα Παπουτσάκη: Πόζαρε με μαγιό και οι θαυμαστές της… ανησύχησαν – Τα σχόλια στο Instagram για τα κιλά της (Photos)

Βάνα Μπάρμπα: Αποκάλυψε τι πρόβλημα αντιμετωπίζει με την υγεία της – «Έχω ένα παιδί και πρέπει να είμαι καλά για εκείνη»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 21:39