search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 06:59
MENU CLOSE

Κώστας Αρζόγλου: «Είχα απιστήσει και δεν μετανιώνω – Έκανα 4 γάμους, δεν ξέρω πώς με άντεξαν» (Video)

03.05.2023 11:22
kostas-arzogloy-new

Για τους τέσσερις γάμους του, τη σχέση του με τις γυναίκες αλλά και για τις απιστίες που έκανε και που ποτέ δεν μετάνιωσε μίλησε ο Κώστας Αρζόγλου.

Σε συνέντευξή του στην εκπομπή «Mega Καλημέρα», ο ηθοποιός αναφέρθηκε και στην αείμνηστη Αλίκη Βουγιουκλάκη, επισημαίνοντας ότι είχε αγοραφοβία γι’ αυτό και πάντα τη συνόδευαν 5-6 άτομα για να απομακρύνουν τον κόσμο.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο 1:35…

«Η Αλίκη Βουγιουκλάκη είχε μια αγοραφοβία και είχε 5-6 άτομα γύρω της που σταματούσαν τον κόσμο» είπε για την αείμνηστη εθνική μας σταρ, ενώ μιλώντας για τις σχέσεις του τόνισε:

«Με φλέρταραν πολλές παντρεμένες γυναίκες, αλλά δεν έδινα σημασία σε αυτό. Έδινα σημασία στο αν μου άρεσε ο άλλος. Έκανα τέσσερις γάμους, δεν έβαζα ποτέ νερό στο κρασί μου και δεν ξέρω πώς με άντεξαν οι γυναίκες.

Η απιστία για μένα δεν υφίσταται γιατί ο σύντροφός σου δεν είναι κτήμα σου. Είχα απιστήσει και δεν μετανιώνω καθόλου γι’ αυτό».

Διαβάστε επίσης:

Κατερίνα Παπουτσάκη: Πόζαρε με μαγιό και οι θαυμαστές της… ανησύχησαν – Τα σχόλια στο Instagram για τα κιλά της (Photos)

Βάνα Μπάρμπα: Αποκάλυψε τι πρόβλημα αντιμετωπίζει με την υγεία της – «Έχω ένα παιδί και πρέπει να είμαι καλά για εκείνη»

Καινούργιου: «Θέλω να προχωρήσω τη ζωή μου. Δεν με νοιάζει ο γάμος» (videos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 06:56