search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 13:05
MENU CLOSE

Κατερίνα Παπουτσάκη: Πόζαρε με μαγιό και οι θαυμαστές της… ανησύχησαν – Τα σχόλια στο Instagram για τα κιλά της (Photos)

03.05.2023 10:47
katerina-papoytsaki-new

Τα πρώτα της μπάνια στη θάλασσα έκανε η Κατερίνα Παπουτσάκη, δημοσιεύοντας μάλιστα τα σχετικά στιγμιότυπα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Ωστόσο, οι διαδικτυακοί της φίλοι έδειξαν μάλλον ανήσυχοι, με τους περισσότερους να σχολιάζουν ότι η ηθοποιός έχει χάσει πολλά κιλά.

Αρκετοί ήταν αυτοί που απέδωσαν την αλλαγή αυτή στο γεγονός ότι χώρισε, ενώ πολλοί την παρότρυναν να επιστρέψει στο βάρος που είχε λίγο καιρό πριν.

Οι φωτογραφίες απέσπασαν, φυσικά, πολλά κομπλιμέντα και likes με πολλούς θαυμαστές της ηθοποιού να απαντούν στα κακόβουλα σχόλια, κάνοντας λόγο για αδικαιολόγητη ζήλια και κακία.

Η ηθοποιός, πάντως, μίλησε πρόσφατα για τον χωρισμό της, επισημαίνοντας ότι ήταν μια απόφαση συνειδητή, ενώ έκανε λόγο για μια περίοδο που αν και είναι μεταβατική, δεν παύει να είναι και φωτεινή.

«Ήταν πολύ κατασταλαγμένο μέσα μου το διαζύγιο. Το έχω ξεπεράσει. Δε με ενόχλησε το πως μπορεί να σχολιάστηκε ή το αν θα με κυνηγάνε στο θέατρο για δηλώσεις. Είναι μια πολύ φωτεινή περίοδος, δεν είναι καθόλου μαύρη. Είναι μεν μεταβατική αλλά όχι μαύρη» είπε πει χαρακτηριστικά.

Διαβάστε επίσης:

Βάνα Μπάρμπα: Αποκάλυψε τι πρόβλημα αντιμετωπίζει με την υγεία της – «Έχω ένα παιδί και πρέπει να είμαι καλά για εκείνη»

Καινούργιου: «Θέλω να προχωρήσω τη ζωή μου. Δεν με νοιάζει ο γάμος» (videos)

Πέτρος Κωστόπουλος: «Έπαιρνα διπλάσιο μισθό από τον Πρωθυπουργό» – Ο χωρισμός και οικονομική καταστροφή (Videos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 13:05