search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 03:53
MENU CLOSE

Ινδονησία: Σοκαριστικός θάνατος για 38χρονη – Άνοιξε λάθος πόρτα του ασανσέρ και έπεσε στο κενό (Video)

03.05.2023 11:01
indonesia_asanser_new

Τραγικό θάνατο βρήκε μια 38χρονη γυναίκα σε αεροδρόμιο της Ινδονησίας, όταν άνοιξε η λάθος πόρτα του ανελκυστήρα με αποτέλεσμα να πέσει στο κενό.

Η Aisiah Sinta Dewi, βρισκόταν στον δεύτερο όροφο, ενώ πήγαινε για να συναντήσει την ανιψιά της στον χώρο του check-in στο αεροδρόμιο Kualanamu στο Medan στις 24 Απριλίου.

Πλάνα του CCTV δείχνουν τη γυναίκα να μπαίνει στον ανελκυστήρα του αεροδρομίου πριν ασχοληθεί με το κινητό της. Φαίνεται να μπερδεύεται όταν ο ανελκυστήρας σταμάτησε αλλά οι πόρτες παρέμειναν κλειστές. Χωρίς να έχει αντιληφθεί ότι μια άλλη σειρά από πόρτες πίσω της είχαν ανοίξει, άρχισε να πιέζει μανιωδώς τα κουμπιά έκτακτης ανάγκης ενώ προσπαθούσε να ανοίξει τις πόρτες που ήταν κλειστές.

Στη συνέχεια, η γυναίκα φέρεται να τηλεφώνησε στην ανιψιά της για να της πει ότι ήταν παγιδευμένη καθώς συνέχιζε να πιέζει τις κλειστές πόρτες. Σύντομα άνοιξαν τελικά οι πόρτες και η γυναίκα βούτηξε στο κενό, βρίσκοντας τραγικό θάνατο.

Μάλιστα, σύμφωνα με την Daily Mail, η γυναίκα βρέθηκε νεκρή τρεις ημέρες μετά την πτώση της και αφού οι συγγενείς της ενημέρωσαν τις αρχές του αεροδρομίου ότι είχαν χάσει τα ίχνη της.

Εκπρόσωπος της εταιρείας λειτουργίας του αεροδρομίου απέδωσε το τραγικό συμβάν σε προβληματική λειτουργία του ανελκυστήρα προσθέτοντας ότι ήταν η ίδια η 38χρονη που προσπάθησε να ανοίξει τις πόρτες.

Από την πλευρά του ο αδερφός της 38χρονης έκανε λόγο για ελλιπή μέτρα ασφαλείας στο ασανσέρ αντικρούοντας τους ισχυρισμούς ότι ήταν λάθος της αδερφής του.

Δείτε το video:

Διαβάστε επίσης:

Ουκρανία: Αιχμές Ζελένσκι κατά Ουάσιγκτον για τη διαρροή των απορρήτων εγγράφων – «Δεν με ειδοποίησαν»

Τεχνητή Νοημοσύνη: Απειλή για 300 εκατ. θέσεις εργασίας η τεχνολογία ChatGPT

ChatGPT: Απαντά στις ερωτήσεις των ασθενών καλύτερα από τους… γιατρούς αποκαλύπτει νέα μελέτη  

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 00:58