search
ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 17:22
MENU CLOSE

Χανιά: «Εφιάλτης» για 18χρονο αρχιφύλακα – Παρασύρθηκε από χείμαρρο το αυτοκίνητό του 

05.05.2023 19:19
xania-new

«Εφιάλτη» έζησε τις πρώτες πρωινές ώρες της Παρασκευής (5/5), ένας 18χρονος δόκιμος αστυφύλακας που υπηρετεί στο αεροδρόμιο των Χανίων.

Στις 5.30 τα ξημερώματα, την ώρα που βρισκόταν σε εξέλιξη η κακοκαιρία που έπληξε τα Χανιά, ο 18χρονος αστυφύλακας κατευθυνόταν προς το αεροδρόμιο για να αναλάβει υπηρεσία.

Όπως περιγράφει ο πατέρας του 18χρονου στο Flashnews.gr, την ώρα που ο γιος του επιχείρησε να στρίψει αριστερά, έξω από τον χώρο του αεροδρομίου, προκειμένου να σταθμεύσει το όχημά του σε ιδιωτικό πάρκινγκ, παρασύρθηκε από νερά της βροχής που με τη σειρά τους παρέσυραν το όχημα σε παρακείμενο χείμαρρο που εκείνη τη στιγμή είχε δημιουργηθεί.

Έχοντας χάσει πλήρως τον έλεγχο, παρασυρόταν μέσα στο αυτοκίνητό του από τον ορμητικό χείμαρρο με τα λασπόνερα να έχουν φτάσει σχεδόν μέχρι τον λαιμό του. Πανικοβλημένος ο 18χρονος και χωρίς να μπορεί να κάνει τίποτα για να σωθεί από τη μανία των ορμητικών νερών, πρόλαβε μόνο να πάρει στο τηλέφωνο τον πατέρα του λέγοντάς του: «Μπαμπά πνίγομαι, βοήθεια».

Όπως είπε ο πατέρας, «ήταν τέτοιος ο θόρυβος και η επικοινωνία που δεν μπορούσα να καταλάβω πού είναιΤα νερά είχαν φτάσει σχεδόν μέχρι το λαιμό του παιδιού μου».

Το αυτοκίνητο του 18χρονου παρασύρθηκε 300 μέτρα μακριά με μια σιδερένια γέφυρα να βάζει τέλος στην ανεξέλεγκτη πορεία του οχήματος.

Ο ίδιος κατάφερε, προκειμένου να σωθεί, να ανέβει πάνω στην οροφή του αυτοκινήτου περιμένοντας σε βοήθεια.

Διαβάστε επίσης:

Χαλκιδική: Έξωση σε 81χρονο ανάπηρο – Άλλαξε τις κλειδαριές η αστυνομία

Ρούλα Πισπιρίγκου: Παραπέμπεται σε δίκη για τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας

Δίκη Άλκη Καμπανού: «Δεν πίστευα ότι κάποιος θα μαχαιρώσει» κατέθεσε 22χρονος κατηγορούμενος

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 17:18