Γλυφάδα: Συνελήφθη λιμενικός για τη ρίψη χειροβομβίδας στο σπίτι αξιωματικού του Λ.Σ.
Εξιχνιάστηκε η υπόθεση εμπρησμού αυτοκινήτου και ρίψης χειροβομβίδας σε αυλή σπιτιού στη Γλυφάδα που μένει Αξιωματικός του Λιμενικού Σώματος.
Ο 45χρονος είχε προκαλέσει πυρκαγιά σε αυτοκίνητο ιδιοκτησίας μιας αξιωματικού του Λιμενικού Σώματος, με αποτέλεσμα την καταστροφή του, ενώ την Τετάρτη (3/5), πέταξε χειροβομβίδα στον προαύλιο χώρο της πολυκατοικίας όπου διαμένει η ίδια.
Στην κατοχή του, καθώς και σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν σε οικίες, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: ένα κινητό τηλέφωνο, 100.000 ευρώ, δύο καραμπίνες, καραμπίνα άνευ αριθμού και λοιπών ενδείξεων, ένα πιστόλι, μια δερμάτινη ζώνη εξάρτησης, χειροπέδες, 3 μεταλλικοί γεμιστήρες, 7 φυσίγγια «Hollow point» και ένα όχημα.
Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, οδηγήθηκε στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή.
Διαβάστε επίσης:
Λάρισα: Αρκούδα πιάστηκε σε θηλιά και μάσησε τον κορμό δέντρου για να απελευθερωθεί
Εξετάσεις «Ελληνικής PISA»: Παράνομη κρίθηκε η απεργία των εκπαιδευτικών