search
ΤΡΙΤΗ 07.05.2024 20:35
MENU CLOSE

Twitter: Ο Έλον Μασκ ανακοίνωσε «εκκαθάριση» ανενεργών λογαριασμών

09.05.2023 11:24
elon-musk-new

Ο Έλον Μασκ προειδοποίησε του χρήστες του Twitter πως θα απενεργοποιηθούν οι λογαρισμοί που δεν είναι για καιρό ενεργοί και έχουν χάσει μεγάλο αριθμό followers.

«Καθαρίζουμε λογαριασμούς που δεν έχουν καθόλου δραστηριότητα εδώ και αρκετά χρόνια, οπότε πιθανότατα θα δείτε μείωση του αριθμού των ακολούθων», έγραψε ο Μασκ, που συμπλήρωσε προ ημερών έξι μήνες στο τιμόνι του Twitter.

Στη συνέχεια, απάντησε στον προγραμματιστή βιντεοπαιχνιδιών, Τζον Κάρμακ, ο οποίος ανησύχησε για χονδρική διαγραφή περιεχομένου από ανενεργούς λογαριασμούς στη διάρκεια της εκκαθάρισης, το αφεντικό του Twitter είπε ότι οι λογαριασμοί «θα αρχειοθετηθούν».

Ο Μασκ δεν διευκρίνισε το πλήρες εύρος της εκκαθάρισης, ούτε έδωσε πολλές λεπτομέρειες σχετικά με το πόσο καιρό ένας λογαριασμός θα πρέπει να είναι αδρανής, προκειμένου για να αρχειοθετηθεί. Επιπλέον, δεν αποκάλυψε το εάν ή πώς οι άνθρωποι θα μπορούσαν να ενεργοποιήσουν ξανά τους ανενεργούς λογαριασμούς τους. «Αλλά είναι σημαντικό να ελευθερωθούν ονόματα χρηστών», έγραψε σε ένα επόμενο tweet.

Σύμφωνα με την τρέχουσα πολιτική ανενεργών λογαριασμών του Twitter οι χρήστες θα πρέπει να συνδέονται τουλάχιστον μία φορά κάθε 30 ημέρες διαφορετικά κινδυνεύουν να αφαιρεθούν οριστικά. Σύμφωνα με την παλιά πολιτική, οι ανενεργοί λογαριασμοί συνήθως διατηρούν τα ονόματα χρήστη τους και οι χειρισμοί τους δεν διατίθενται σε ενεργούς χρήστες.

Διαβάστε επίσης:

ΠΟΥ: Ένας θάνατος βρέφους ή μέλλουσας μητέρας κάθε επτά δευτερόλεπτα

ΗΠΑ: Ναζί ο μακελάρης του Τέξας – Οι ύμνοι στον Χίτλερ και το Ακροδεξιό Τάγμα Θανάτου

Παλαιστίνη: 12 νεκροί από ισραηλινούς βομβαρδισμούς στη Λωρίδα της Γάζας (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 07.05.2024 20:34