ΔΕΥΤΕΡΑ 03.06.2024 17:31
MENU CLOSE

Εκλογές 2023: Το στοίχημα που έβαλαν Ντόρα Μπακογιάννη και Πάνος Σκουρλέτης (Videos)

10.05.2023 11:59

Μπορεί η Ντόρα Μπακογιάννη και ο Πάνος Σκουρλέτης να αντάλλαξαν βαριές κουβέντες κατά την διάρκεια κοινής τους τηλεοπτικής εμφάνισης, αλλά στο τέλος τα «βρήκαν», βάζοντας μάλιστα και στοίχημα.

Η ένταση ξεκίνησε όταν ο Πάνος Σκουρλέτης, είπε ότι μια μορφή παράλληλου νομίσματος είναι τα διάφορα pass που έχει εκδώσει η κυβέρνηση.

«Η Νέα Δημοκρατία έβγαλε τρία pass κι εγγυάται η ίδια στο κράτος ότι αυτά έχουν αντίκρισμα. Είναι μια μορφή παράλληλου νομίσματος», είπε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

«Τα οικονομικά δεν είναι το φόρτε σας. Δεν αλλάζουμε κουβέντα;», του απάντησε αρχικά η Ντόρα Μπακογιάννη.

«Το δικό σας το φόρτε ποιο είναι; Σας έχω τσεκάρει κι άλλες φορές κι έχω πάρει κι ένα πτυχίο οικονομολόγου. Αναζητώ το δικό σας φόρτε», αντέδρασε ο Πάνος Σκουρλέτης.

Τότε η Ντόρα Μπακογιάννη, απευθυνόμενη προς τον Πάνο Σκουρλέτη του είπε ότι στον ΣΥΡΙΖΑ συμπεριφέρονται σαν να μην έχουν κυβερνήσει τέσσερα χρόνια.

«Όχι, έχουμε κυβερνήσει και σας σώσαμε, σας κάναμε ανθρώπους», απάντησε ο Πάνος Σκουρλέτης.

Τελικά, λίγο μετά τα πνεύματα ηρέμησαν με τους δύο πολιτικούς να βάζουν στοίχημα για το ποιος θα είναι ο νικητής των εκλογών, με τον ηττημένο να κερνάει στον νικητή ένα κουτί σοκολατάκια…

«Να βάλουμε ένα στοίχημα. Το στοίχημα είναι ότι η πρωτιά της Νέας Δημοκρατίας είναι ένα άπιαστο όνειρο», είπε ο Πάνος Σκουρλέτης.

Από την πλευρά της, η Ντόρα Μπακογιάννη τον προειδοποίησε ότι θα χρειαστεί να πληρώσει τα σοκολατάκια.

Διαβάστε επίσης:

ΣΥΡΙΖΑ: Ο εμπνευστής του συνθήματος «Δικαιοσύνη Παντού»  

Η ομιλία Τσίπρα «αγκαλιά» με τον Άρη και ο Μητσοτάκης που είδε πάλι διχασμούς

Οργή Μπογδάνου κατά Τζήμερου

ΔΕΥΤΕΡΑ 03.06.2024 17:29
Exit mobile version