search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 19:04
MENU CLOSE

Οργή Μπογδάνου κατά Τζήμερου

09.05.2023 06:00
bogdanos-new

Το ότι οι σχέσεις των δύο ανδρών δεν είναι στα καλύτερά τους, μετά από «κόντρες» όταν και οι δύο βρίσκονταν στην «Εθνική Δημιουργία» είναι γνωστό, όπως γνωστό είναι και το ότι ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος εγκατέλειψε/αποβλήθηκε από το σχήμα που έχουν δημιουργήσει ο Φαήλος Κρανιδιώτης και ο Θάνος Τζήμερος.

Αν, μάλιστα, κάποιος είχε αμφιβολίες, αρκεί να ανατρέξει στο σχόλιο που ο Κ. Μπογδάνος έκανε στο Twitter μετά τη συνέντευξη του Θ. Τζήμερου στον Νίκο Χατζηνικολάου, όπου είπε ότι αν η «Εθνική Δημιουργία» μπει στη Βουλή, τότε, όπως σημείωσε χαρακτηριστικά, «θα δώσουμε ψήφο ανοχής, αλλά δεν θα παζαρέψουμε καρέκλες».

Σχολιάζοντας, ο Κ. Μπογδάνος έγραψε ότι «η ΝΔ και τα αισχρά δεκανίκια της με απέβαλαν για τον ίδιο λόγο. Διότι σ’ αυτό το καθεστώς δεν δίνω καμία στήριξη. Ευτυχώς, μολογάνε μόνοι τους. Ψηφίστε τους για να στηρίξουν ΝΔ άνευ όρων». Πολλή ένταση επικρατεί στη «δεξιά πολυκατοικία»…

Διαβάστε επίσης:

Εκλογές: Επιστρέφει το σενάριο της συγκυβέρνησης ΝΔ – ΠΑΣΟΚ – Ποιοι το συζητούν 

ΣΥΡΙΖΑ για Μητσοτάκη: Εμφανίστηκε ως ντίλερ των ασφαλιστικών εταιρειών

Ανδρουλάκης για ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ: «Οι θέσεις τους είναι μόνο οι καρέκλες τους»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 19:01