search
ΤΕΤΑΡΤΗ 22.05.2024 00:40
MENU CLOSE

ΣΥΡΙΖΑ για Μητσοτάκη: Εμφανίστηκε ως ντίλερ των ασφαλιστικών εταιρειών

07.05.2023 23:08
syriza 654- new

«Ψίχουλα» και υποτίμηση για τους νέους, βλέπει η Κουμουνδούρου στις εξαγγελίες που έκανε νωρίτερα ο Πρωθυπουργός, και καλεί τον πρωθυπουργό να «δώσει κάτι παραπάνω» στους 18άρηδες, διότι το 150άρι «δεν αρκεί» για να εξαγοράσει την ψήφο τους. Στον αντίποδα, όσον αφορά την εξαγγελία για τη μείωση του ΕΝΦΙΑ σε όσους κάνουν ασφάλιση σπιτιού έναντι των φυσικών καταστροφών, ο ΣΥΡΙΖΑ βλέπει εξυπηρέτηση των ασφαλιστικών εταιρειών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία:

«Ο κ. Μητσοτάκης μέχρι τις εκλογές προλαβαίνει να δώσει κάτι παραπάνω στους 18άρηδες, μπας και εξαγοράσει τη ψήφο τους, γιατί με ένα 150άρι που μέσα στον πανικό του έταξε σήμερα, δεν αρκεί για να τον γλιτώσει στις κάλπες.

Κατά τα άλλα εμφανίστηκε για ακόμη μια φορά ως ντίλερ ασφαλιστικών εταιρειών.

Δεν δίστασε να προτρέψει τους ιδιοκτήτες ακινήτων να προβούν σε ασφάλεια φυσικών καταστροφών προκειμένου να γλιτώσουν ΕΝΦΙΑ 10%.

Η μόνη του έγνοια για ακόμη μια φορά να ευνοήσει τις ασφαλιστικές εταιρείες, εκεί όπου το “επιτελικό κράτος” του είναι απόν. Και δεν διστάζει ούτε μπροστά στις φυσικές καταστροφές να εξυπηρετεί συμφέροντα.

Στις 21 Μαΐου όμως, μπαίνει οριστικό τέλος τόσο στη στοχοποίηση και υποτίμηση των νέων, όσο και στις εξυπηρετήσεις των μεγάλων συμφερόντων».

Διαβάστε επίσης:

Ανδρουλάκης για ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ: «Οι θέσεις τους είναι μόνο οι καρέκλες τους»

Μητσοτάκης από Ελευσίνα: Επιπλέον έκπτωση ΕΝΦΙΑ κατά 10% με ασφάλιση σπιτιού, μονιμοποίηση του Freedom Pass

Μητσοτάκης: «Μπορεί να ψηφίσουν Ανδρουλάκη και να προκύψει Τσίπρας»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 22.05.2024 00:40