search
ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 04:48
MENU CLOSE

MEGA: Με νευραλγικής σημασίας ρόλο ο Χρήστος Λούλης στη νέα σειρά «Famagusta»

15.05.2023 21:03
Xristos Loulis_new

Έναν δημοσιογράφο, ο οποίος ταξιδεύει στην Κύπρο, από την Αγγλία, για τις ανάγκες ενός ντοκιμαντέρ με αφορμή τα 50 χρόνια από τη μαύρη επέτειο της τουρκικής εισβολής και τη μετατροπή της Αμμοχώστου σε πόλη φάντασμα, θα κάνει ο Χρήστος Λούλης στη νέα σειρά «Famagusta» του Mega την οποία συνυπογράφουν ο Αντρέας Γεωργίου, η Βάνα Δημητρίου και ο Κούλλης Νικολάου.

Με αφορμή τα τραγικά γεγονότα στην Κύπρο, τη μοναδική διχοτομημένη χώρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης, η δραματική σειρά «Famagusta» έρχεται να διηγηθεί μια ιστορία αγάπης, με φόντο την ταραγμένη εποχή που οδήγησε στο «σκοτεινό» 1974 και σε τουρκική κατοχή το 36,2% του νησιού.  

Το ταξίδι του κεντρικού ήρωα της σειράς, που θα υποδυθεί ο Χρήστος Λούλης, θα αποδειχθεί, σύμφωνα με το σενάριο, μοιραίο εξίσου για τη ζωή του και για τις ζωές όλων των χαρακτήρων της σειράς «Famagusta», αφού θα λειτουργήσει ως καταλύτης προκειμένου να αποκαλυφθούν καλά κρυμμένα μυστικά που έμεναν θαμμένα κάτω από τα εγκαταλειμμένα καλντερίμια της Αμμοχώστου. 

Το σενάριο της σειράς «Famagusta» υπογράφει η Βάνα Δημητρίου, ενώ την ιστορική έρευνα έχει αναλάβει ο Δημήτρης Τοκαρής, με τη βοήθεια του οποίου θα μεταφερθούν στη μικρή οθόνη οι σπαρακτικές ιστορίες των αγνοουμένων της τραγωδίας της Κύπρου.  

Στη σειρά καίριους ρόλους θα έχουν οι Γρηγόρης Βαλτινός, Γιάννης Μπέζος, Κοραλία Καράντη, Αντρέας Γεωργίου, Γιώργος Ζένιος  κ.ά. 

Διαβάστε επίσης:

Το Mega «εκτόπισε» τον Alpha από την κορυφή της τηλεθέασης την Παρασκευή

Eurovision 2023: Έτσι προέκυψε το 4άρι στην Κύπρο – «Κατακεραυνώνουν» την ελληνική κριτική Επιτροπή στο Twitter

«The tonight show»: Ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε μια διαφορετική συνέντευξη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 00:04