search
ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 07:31
MENU CLOSE

Θεσσαλονίκη: Κάθειρξη 12 ετών σε 40χρονο που «κοίμιζε» τα παιδιά της συντρόφου του και τα βίαζε

15.05.2023 15:51
sfuridikastirio1322_new

Σε κάθειρξη 12 ετών καταδικάστηκε από το Μικτό Ορκωτό Εφετείο Θεσσαλονίκης ένας 40χρονος που έδινε φάρμακα στα παιδιά της συντρόφου του ώστε να …κοιμούνται και να τα βιάζει.

Συγκεκριμένα, ο 40χρονος κατηγορείται ότι χορηγούσε ηρεμιστικά στα ανήλικα παιδιά της συντρόφου του και όταν εκείνα έπεφταν σε «λήθαργο», ασελγούσε πάνω τους.

Σύμφωνα με τη δικογραφία, οι πράξεις τελέστηκαν το 2012 στην Ημαθία, με τα δύο αδελφάκια να είναι τότε 5 και 6 ετών. Χρειάστηκε όμως να περάσουν τρία χρόνια για να αποκαλυφθεί η υπόθεση και συγκεκριμένα όταν τα ανήλικα (ένα αγόρι κι ένα κορίτσι) φιλοξενούνταν σε ίδρυμα της περιοχής.

Ο κατηγορούμενος δεν παραστάθηκε στο δικαστήριο και εκπροσωπήθηκε από πληρεξούσιους δικηγόρους. Το δικαστήριο τον έκρινε ένοχο για βιασμό και αποφάσισε να του χορηγήσει το ελαφρυντικό της μεταγενέστερης καλής συμπεριφοράς, με συνέπεια να μειωθεί η ποινή από 50 χρόνια κάθειρξη (πρωτόδικα) σε 12. Μετά την ετυμηγορία του δικαστηρίου, ο 50χρονος θεωρείται φυγόποινος.

Διαβάστε επίσης:

Πύρρος Δήμας: Η ανάρτηση για τη νίκη Μπελέρη – «Το φως της αλήθειας νίκησε το σκοτάδι της τρομοκρατίας»

Θεσσαλονίκη: Από παθολογικά αίτια κατέληξε ο 52χρονος που ξυλοκοπήθηκε από δύο αδέρφια

Καλλιθέα: Επίθεση με φωτοβολίδες στο πάρκινγκ του μαγαζιού όπου η ΑΕΚ γιόρτασε το πρωτάθλημα (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 07:30