search
ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 08:15
MENU CLOSE

Τύρναβος: Τα ευρήματα της ιατροδικαστικής εξέτασης της 22χρονης που κατήγγειλε ομαδικό βιασμό – Ελεύθεροι με όρους οι ανήλικοι

09.05.2023 15:48
viasmos new

Σε ιατροδικαστική εξέταση υποβλήθηκε στη Λάρισα η 22χρονη που κατήγγειλε ομαδικό βιασμό στον Τύρναβο.

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή Λάρισας, Χρήστο Κραββαρίτη, που πραγματοποίησε την εξέταση, δεν βρέθηκαν εμφανείς σωματικές κακώσεις στην 22χρονη κοπέλα.

Ωστόσο, όπως αναφέρει ο ιατροδικαστής και σύμφωνα με το larissanet.gr, πρόκειται για μια περίπτωση «ιδιαιτέρως σοβαρή και αρκετά δύσκολη» και θα χρειαστεί η συνδρομή και άλλων επιστημών και περαιτέρω εξετάσεων για να διαπιστωθεί η περίπτωση του βιασμού.

Ελεύθεροι με όρους οι ανήλικοι

Σημειώνεται ότι έχουν συλληφθεί τέσσερις ανήλικοι οι οποίοι αφέθηκαν ελεύθεροι με όρους, οι τρεις από αυτούς που κατηγορούνται για τον βιασμό, ενώ ο τέταρτος που κατηγορείται για απλή συνέργεια και φέρεται να βιντεοσκοπούσε την ειδεχθή πράξη, αφέθηκε ελεύθερος χωρίς κανέναν όρο.  

Οι όροι που επιβλήθηκαν στους τρεις είναι να μην πλησιάζουν την 22χρονη και η ανάθεση της  επιμέλειας τους σε επιθεωρητή ανηλίκων.

Η καταγγελία της 22χρονης

H 22χρονη κατήγγειλε στην αστυνομία ότι φεύγοντας από το παζάρι του Τυρνάβου για να επιστρέψει στη Λάρισα, δέχθηκε επίθεση από τέσσερα ή πέντε άτομα, τα οποία στη συνέχεια τη βίασαν.

Οι δράστες έπειτα κατηγορούνται ότι παρέσυραν την 22χρονη σε μία οικοδομή και εκεί αρχικά οι δύο ανήλικοι την κακοποίησαν σεξουαλικά και στη συνέχεια φώναξαν ακόμη δύο άτομα, τα οποία τη βίασαν και εκείνοι, ενώ ο πέμπτος που βρισκόταν στο σημείο κατέγραφε με το κινητό του.

Διαβάστε επίσης:

Θεσσαλονίκη: Ελεύθεροι οι δύο «παρκουρίστες» – Διώκονται για οκτώ πλημμελήματα

Μάριος Παπαγεωργίου: Δύο νέες συλλήψεις για τη δολοφονία του – «Αναμένονται ραγδαίες εξελίξεις» (video)

Κωνσταντίνος Παπανικόλας: Θρίλερ με τον θάνατο του καναλάρχη του «Kontra Channel» (video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 08:15