search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 20:09
MENU CLOSE

Θεσσαλονίκη: Από παθολογικά αίτια κατέληξε ο 52χρονος που ξυλοκοπήθηκε από δύο αδέρφια

15.05.2023 15:20
thessaloniki_neapoli_52xronos_1505_new

Σε ισχαιμία του μυοκαρδίου φέρεται να αποδίδεται ο θάνατος του 52χρονου ιδιοκτήτη γραφείου τελετών, στη Νεάπολη Θεσσαλονίκης, όπως προκύπτει από τα ιατροδικαστικά ευρήματα, μετά τη νεκροψία – νεκροτομή που διενεργήθηκε σήμερα το πρωί.

Σύμφωνα με το ιατροδικαστικό πόρισμα, ο 52χρονος δεν έφερε θανατηφόρες σωματικές κακώσεις.

Για την υπόθεση συνελήφθησαν και κρατούνται δύο αδέλφια, 40 και 42 ετών, σε βάρος των οποίων ασκήθηκε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία με ενδεχόμενο δόλο και αναμένεται να απολογηθούν αύριο.

Είχαν διαπληκτιστεί με τον θανόντα έξω από την επιχείρησή του, επειδή τάιζε αδέσποτα ζώα. Μετά από λογομαχία τα αδέλφια, με καταγωγή από την Αρμενία, επιτέθηκαν στον 52χρονο ασκώντας εναντίον του σωματική βία. Το θύμα φέρεται να κατέληξε κατά τη διακομιδή του στο νοσοκομείο.

Από μαρτυρίες, προκύπτει ότι είχαν προηγηθεί στο πρόσφατο παρελθόν καβγάδες μεταξύ τους, καθώς οι κατηγορούμενοι αντιδρούσαν στη λειτουργία του γραφείου τελετών στην περιοχή.

Προανακριτικά, οι κατηγορούμενοι απολογήθηκαν πως όταν αποχώρησαν από το σημείο ο 52χρονος στεκόταν στα πόδια του και είχε τις αισθήσεις του.

Διαβάστε επίσης:

Θεσσαλονίκη: Γιατρός αυτοπυρπολήθηκε έξω από το σπίτι του

Γιάννης Βογιατζής: Το συλλυπητήριο μήνυμα από τη Λίνα Μενδώνη και τον Νικόλα Γιατρομανωλάκη

ΟΣΕ – Νέα σοβαρή καταγγελία: Τρένα κινούνται σε μονή γραμμή για 130 χιλιόμετρα

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 20:09