search
ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 20:32
MENU CLOSE

Το χιούμορ της πριγκίπισσας Νταϊάνα και τα παιχνιδιάρικα μηνύματα στον τέως βασιλιά Κωνσταντίνο

15.05.2023 17:15
diana-new

Η παιχνιδιάρικη πλευρά της πριγκίπισσας Νταϊάνας αποκαλύφθηκε μέσα από τις χιουμοριστικές ευχετήριες κάρτες που έστειλε στον τέως βασιλιά της Ελλάδας και οι οποίες βγαίνουν στο σφυρί με την εκτίμηση ότι θα πουληθούν από 3.000 έως 5.000 λίρες.

Οι κάρτες θα βγουν σε δημοπρασία του οίκου Dominic Winter Auctioneers.

Οι κάρτες είναι δίφυλλες και στην μία όψη έχουν χιουμοριστικά καρτούν, ενώ στην εσωτερική πλευρά έχουν τα ευχετήρια μηνύματα που έγραψε η πριγκίπισσα στον παραλήπτη.

Στη μία κάρτα υπάρχει το σκίτσο ενός γυμνού άνδρα που ακουμπάει στον κορμό ενός δέντρου, με το μήνυμα «Ο Αδάμ ήρθε πρώτος…» και στην εσωτερική πλευρά το μήνυμα συνεχίζεται : «… έτσι κάνουν πάντα οι άνδρες».

Στη δεύτερη κάρτα υπάρχει το σκίτσο μιας γυναίκας που είναι επίσης γυμνή και το μήνυμα: «Ποιος είναι ο ορισμός του τέλειου άνδρα;» για να ακολουθήσει στην εσωτερική πλευρά η απάντηση: «Ένας νάνος με γλώσσα 10 ίντσες, που μπορεί να αναπνέει από τα αυτιά».

Οι δύο κάρτες που εστάλησαν την ίδια εποχή περιλαμβάνουν μηνύματα της Νταϊάνα προς τον τέως βασιλιά Κωνσταντίνο, γραμμένα με μαύρο μελάνι.

«Αγαπητέ Τίνο, την ειλικρινή αγάπη, όπως πάντα, από την Νταϊάνα», γράφει στη μία κάρτα η πριγκίπισσα και στη δεύτερη: «Αγαπητέ Τίνο, με πολύ αγάπη από τη Νταϊάνα». Στη μία υπάρχει και ένα πρόσθετο μήνυμα: «Δεν μπορούσα να διαλέξω ποια κάρτα να σου στείλω και σκέφτηκα ότι θα γελάσεις και με τις δύο!»

Ο οίκος δημοπρασιών σημειώνει ότι «ο λόγος αποστολής αυτών των καρτών, εκτός από τη διάθεση αστεϊσμού, είναι ασαφής, καθώς δεν εστάλησαν με αφορμή κάποια γενέθλια, Χριστούγεννα ή για κάποια βάφτιση».

«Η Νταϊάνα πρέπει να είδε αυτές τις κάρτες και σκέφτηκε τον Τίνο πριν τις αγοράσει και τις στείλει, πιθανώς με αφορμή κάποια συζήτηση που είχαν σε κάποια κοινωνική επαφή», σύμφωνα με τον οίκο δημοπρασιών.

Διαβάστε επίσης:

Εκλογές στην Αλβανία: Ξέφρενοι πανηγυρισμοί για τη νίκη Μπελέρη στη Χειμάρρα – «Νίκησε η Δημοκρατία» (videos)

Σερβία: Αυξήθηκαν σε 10 τα θύματα από το μακελειό σε σχολείο – Μαθήτρια υπέκυψε στα τραύματά της

Τουρκία: «Μεγάλος “survivor” ο Ερντογάν» – Ο δυτικός Τύπος για το εκλογικό αποτέλεσμα (videos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 20:30