search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 21:22
MENU CLOSE

Εκλογές στην Αλβανία: Ξέφρενοι πανηγυρισμοί για τη νίκη Μπελέρη στη Χειμάρρα – «Νίκησε η Δημοκρατία» (videos)

15.05.2023 17:12
mpeleris_1505_1200-700_3_new

Σε ξέφρενους πανηγυρισμούς ξέσπασε η ομογένεια στη Χειμάρρα, μετά την ανακοίνωση της νίκης του προφυλακισμένου ομογενούς Φρέντι Μπελέρη επί του υποψήφιου του Σοσιαλιστικού Κόμματος, Γκιόργκι Γκόρο, στις δημοτικές εκλογές.

Όπως αναφέρει η ΕΡΤ, έλληνες ομογενείς και άλλοι υποστηρικτές του δημάρχου, πανηγύρισαν έξαλλα τη νίκη του με τον κόσμο να ξεχύνεται στους δρόμους της πόλης.

Για μια γιορτή της νίκης που καλά κρατάει στη Χειμάρρα με χορούς, τραγούδια, συγκινήσεις, δάκρυα και συνθήματα, έκανε λόγο στην ανταπόκρισή του για την ΕΡΤ ο Παναγιώτης Μπάρκας.

Μπελέρης: «Νίκησε η Δημοκρατία, κέρδισε η Χειμάρρα»

«Νίκησε η Δημοκρατία. Κέρδισε η Χειμάρρα. Ευγνωμονώ όσους επέδειξαν λεβεντιά. Συμμερίζομαι όσους υπέκυψαν στην τρομοκρατία. Σήμερα δεν υπάρχουν νικητές και ηττημένοι, όλοι οι πολίτες της Χειμάρρας και εγώ ως δήμαρχος πρώτος μεταξύ ίσων περπατάμε ενωμένοι για να γίνουμε ακόμα πιο δυνατοί, υπερασπιζόμενοι τη Δημοκρατία και τα Ανθρώπινα Δικαιώματα», έγραψε σε ανάρτησή του στο Facebook ο Μπελέρης, μετά τη νίκη του.

Πύρρος Δήμας: «Το φως της αλήθειας νίκησε το σκοτάδι της τρομοκρατίας»

«Σήμερα, το φως της αλήθειας νίκησε το σκοτάδι της «τρομοκρατίας». Συγχαρητήρια στο Φρέντι Μπελέρη και τους πολίτες της ιστορικής Χειμάρρας οι οποίοι όρθωσαν περήφανα το ανάστημά τους, γράφοντας τη δική τους σελίδα στο βιβλίο της ιστορίας αυτού του Τόπου», έγραψε στο Twitter ο Πύρρος Δήμας, σχολιάζοντας τη νίκη του Μπελέρη.

Θεοδωρικάκος για Μπελέρη: «Ο λαός μίλησε, η Δημοκρατία δεν φυλακίζεται»

«Ο λαός μίλησε, η Δημοκρατία δεν φυλακίζεται», σημειώνει ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος, σε ανάρτησή του στα social media σχετικά με τη νίκη του Μπελέρη.

Αναλυτικά, η ανάρτηση του κ.Θεοδωρικάκου:

«Συγχαρητήρια στον Φρέντι Μπελέρη για τη μεγάλη νίκη του στις δημοτικές εκλογές της Χειμάρρας. Η αλβανική κυβέρνηση οφείλει να τον αφήσει αμέσως ελεύθερο! Ο λαός μίλησε, η Δημοκρατία δεν φυλακίζεται!».

Διαβάστε επίσης:

Σερβία: Αυξήθηκαν σε 10 τα θύματα από το μακελειό σε σχολείο – Μαθήτρια υπέκυψε στα τραύματά της

Τουρκία: «Μεγάλος “survivor” ο Ερντογάν» – Ο δυτικός Τύπος για το εκλογικό αποτέλεσμα (videos)

Εκλογές στην Τουρκία: Τι ψήφισαν οι Τούρκοι στην Ελλάδα

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 21:20