search
ΚΥΡΙΑΚΗ 12.05.2024 16:45
MENU CLOSE

Ακρίτα για δηλώσεις Σαββόπουλου: Λυπάμαι που δεν έχω ακόμα τον δίσκο του να του τον επιστρέψω

16.05.2023 20:13
elena akrita new

«Αντέδρασε» στις δηλώσεις του Διονύση Σαββόπουλου η υποψήφια βουλευτής Επικρατείας με τον ΣΥΡΙΖΑ, Έλενα Ακρίτα, τονίζοντας ότι θα επιστρέψει δίσκο του μετά τις δηλώσεις του πως ελπίζει σε αυτοδύναμη ΝΔ.

«Η υστεροφημία του ανήκει στον ίδιο. Η αξιολόγηση της ανήκει σε εμάς. Στη γενιά που τον πίστεψε και τον τραγούδησε. Λυπάμαι που δεν έχω ακόμα τον δίσκο να τού τον επιστρέψω», ανέφερε στην ανάρτησή της η Έλενα Ακρίτα.

Αναλυτικά η ανάρτηση:

«Όταν ήμουν μικρή, είχα πάει με τη μητέρα μου στο θρυλικό βιβλιοπωλείο ΙΚΑΡΟΣ του σπουδαίου ποιητή και λόγιου Νίκου Καρύδη. Εκεί συνάντησα το ίνδαλμά μου το Διονύση Σαββόπουλο.

Ο «Νιόνιος» με την Σύλβα βρίσκονταν την ίδια περίοδο της χούντας, κρατούμενοι στην Ασφάλεια της οδού Μπουμπουλίνας για την αντιστασιακή τους δράση. Έφαγε πολύ ξύλο τότε ο Σαββόπουλος.

Χαρούμενη που τον γνώρισα επιτέλους από κοντά, αγόρασα τον δίσκο «Το φορτηγό» (πουλούσε και δίσκους ο ΙΚΑΡΟΣ) και τού τον εδωσα να μού τον υπογράψει. Μού έκανε αυτή την όμορφη αφιέρωση: «Στη Συννεφούλα ή Έλενα Διονύσης Σαββόπουλος».  Η υστεροφημία του ανήκει στον ίδιο. Η αξιολόγηση της ανήκει σε εμάς. Στη γενιά που τον πίστεψε και τον τραγούδησε. Λυπάμαι που δεν έχω ακόμα τον δίσκο να τού τον επιστρέψω».

Διαβάστε επίσης:

Reuters για Σπύρο Χαγκαμπιμάνα: Ποιος είναι ο πρώην αστυνομικός που φιλοδοξεί να γίνει ο πρώτος μαύρος βουλευτής

Κώστας Μπακογιάννης: Αντιδράσεις στα social media για την ατάκα με την «Πολιτεία του Πλάτωνα» (video)

Netflix σε Μητσοτάκη για το «Emily in Paris»: Δεν είναι guilt, είναι pleasure

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 12.05.2024 16:43