search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 15:05
MENU CLOSE

Διονύσης Σαββόπουλος: «Θέλω αυτοδύναμη τη Νέα Δημοκρατία – Ο Μητσοτάκης είναι ο καλύτερος»

16.05.2023 12:28
Sabbopoulos new

Τις εκτιμήσεις του για το αποτέλεσμα των εθνικών εκλογών της επόμενης Κυριακής – καθώς και τις επιθυμίες του – εξέφρασε ο γνωστός μουσικοσυνθέτης Διονύσης Σαββόπουλος κατά τη διάρκεια ραδιοφωνικής του συνέντευξης στον ΣΚΑΪ 100.3

Ο Διονύσης Σαββόπουλος εξέφρασε την άποψη ότι «η συντριπτική πλειοψηφία του κόσμου έχει πάρει την απόφαση του», ενώ τάχθηκε ξεκάθαρα υπέρ της Νέας Δημοκρατίας: «Ελπίζω σε μια αυτοδυναμία της Νέας Δημοκρατίας και θέλω αυτοδυναμη τη ΝΔ», είπε χαρακτηριστικά.

Ξεκαθάρισε ότι σέβεται «όλα τα κόμματα του δημοκρατικού τόξου», όμως επεσήμανε ότι παρατηρεί «ότι κάποια από αυτά τα κόμματα της υποτιθέμενης προοδευτικής συνεργασίας διατηρούν ένα παλαιό είδος φοιτητικής ξεγνοιασιάς και μιας υπερβολικής και αδικαιολόγητης αυτοπεποίθησης που μπορεί να αποβεί επικίνδυνη». 

Σύμφωνα με τον ίδιο, βρισκόμαστε σε μια εποχή που «μας χρειάζεται μια ωριμότητα» και μια ικανότητα «διαχείρισης», ενώ τόνισε ότι «δεν γνωρίζει καλύτερο από τον Κυριάκο Μητσοτάκη» για τα παραπάνω.

«Ο κόσμος έχει περάσει κρίση, επιδημίες, μετακινήσεις πληθυσμών, ελληνοτουρκικά, πόλεμο στην Ουκρανία», συμπλήρωσε υπογραμμίζοντας ότι μέσα σε αυτές τις συνθήκες «φεύγουν ορισμένες ψευδαισθήσεις και σε αναγκάζουν να σκεφτείς περισσότερο τι είναι το βασικό, το κανονικό, το πιο επείγον». 

Σχολιάζοντας το ντιμπέιτ των πολιτικών αρχηγών, ο Διονύσης Σαββόπουλος αναφερόμενος σε όλους τους αρχηγούς – εκτός του Κυριάκου Μητσοτάκη, όπως είπε, – παρατήρησε «μέσα στην ευφυία τους και την αγάπη τους για την πατρίδα, μια φοιτητική ξεγνοιασιά», ενώ έκανε λόγο για «μη κατασταλλαγμένα» πρόσωπα. 

«Αυτή τη φορά ήταν βαρύς ο κορωνοϊός»

Ο Διονύσης Σαββόπουλος δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην πρόσφατη περιπετεια που είχε με την υγεία του.

«Λύσσαξε το διαδίκτυο, με παίρνανε τηλέφωνο άνθρωποι που είχαν να μου μιλήσουν για δεκαετίες», ανέφερε . «Αυτή τη φορά ήταν βαρύς ο κορωνοϊός, με πυρετό και δύσπνοια» αποκάλυψε, περιγράφοντας την επίπονη εμπειρία του από τη νοσηλεία.

«Είναι μια παράξενη εμπειρία αυτή η οποία έζησα», κατέληξε. 

«Παρακολουθώ με ενδιαφέρον το χιπ-χοπ και το ραπ γιατί εκεί υπάρχει ταύτιση λέξεων και ήχου» ανέφερε ο Διονύσης Σαββόπουλος σε άλλο σημείο της συνέντευξης του εκτιμώντας ότι μελλοντικά «το ραπ θα γίνει κάτι πολύ ποιητικό». 

Διαβάστε επίσης

Πάτρα: Εισέβαλλε σε καφετέρια και πέταξε πέτρα στο κεφάλι σερβιτόρας!

Κτηνωδία στο Αγρίνιο: Σκότωσαν με φόλες δύο γάτες και δύο σκυλιά (σκληρές εικόνες)

Θεσσαλονίκη: 13χρονος έκανε φάρσα για βόμβα στο σχολείο του και συνελήφθη

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 15:04